الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوایلشو اره مشکلی نیست خواستم نژاد پرشین بگیرم نزدیک به سه چهار تومن باید پول به این توله کشا بدم نم ...
پرشین خوبه ولی موهاش خیلی میریزه و ممکنه اذیتت کنه.. دی اس اچ هم مسلما خیلی خوبه موهاش کم میریزه کم پیش میاد مریض بشه.. ولی از لحاظ خورد و خوراک خیلی گرون نیست به هزینه نمیفتی.. غذای خشک ی کیلو برای دوماه میره چون غذای خونگی زیاد میخورن فقط تشویقی و اینا لازمه بگیری همش
پرشین خوبه ولی موهاش خیلی میریزه و ممکنه اذیتت کنه.. دی اس اچ هم مسلما خیلی خوبه موهاش کم میریزه کم ...
اوکیه پس غذا خشک مونلو خوبه اوکیه؟ روزی یه بار بدم؟ من گربه میومد تو حیاطمون سیب زمینی و تخم مرغ میدادم خیلی میخورد اشکالی نداره بدم بهش؟ مرغ فقط سینه میخوره؟
اوکیه پس غذا خشک مونلو خوبه اوکیه؟ روزی یه بار بدم؟ من گربه میومد تو حیاطمون سیب زمینی و تخم مرغ مید ...
آره خوبه ولی بنظرم اول چند نوع برای تست بگیر ببین گربت کدومو دوست داره بری پت شاپ برای تست خودشون میدن کمی.. تخم مرغ رو نده برای گربه خوب نیست ولی میتونی هفته ای بار فقط زرده تخم مرغ خام بدی.. نه همه جای مرغ رو میخورن.. میتونی مرغ آب پز رو با هویج ابپز میکس کنی بدی خیلی دوست دارن..هرازگاهی آب مرغ بده.. گربه من خمیر نون رو هم خیلی دوست داره هرازگاهی میدم
ممنون عزیزم که گفتی شما گربت نژادش چیه؟ صبحونه بهش چی بدم ؟ میگن که روزی یه وعده غذای خشک براش بسه ه ...
سیامی.. من خودم اول از همه ساعت 6.5 مالتشو میدم.. بعد صبحونه کمی آب مرغ با خمیر نون میدم چون دوست داره.. آره غذای خشک رو شبا میدم بهش.. نه لازم نیست هرروز مرغ بدی.. سعی کن به غذای خونگی هم عادتش بدی.. مثلا برنج و اینا.. خودت راحت میشی.. گوشت قرمز هم میخورن ولی مواظب باش جیگر ندی
سیامی.. من خودم اول از همه ساعت 6.5 مالتشو میدم.. بعد صبحونه کمی آب مرغ با خمیر نون میدم چون دوست دا ...
ناهار بهش چی میدی؟ من از هشت تا شیش بعد از ظهر سرکارم مشکلی پیش نمیاد خودم نباشم ؟ تنها نیست مادر و پدرمم هستن که بابامم عاشق گربست باهاش بازی میکنه غذاهای خونگی ادویه دارن منظورم بپزم بدم بهشون نه؟