2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درست من میکنم یاجاریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 109 پست

این دوره و زمونه برعکسه دوری و دوستی خوب نیست سردی میاره .کینه میاره .خودم ب تجربه میگم .خودمم شاید ماهی یکبار برم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نظر خودمم همینه اما چرا باززز بعد 4سال بازم احترامش دارن و براشون تکراری نی خیلی عجیبه

مگه قراره تکراری شدن بزنن در کونش بگن برو🤣🤣🤣

من ۶سال عروسشونم اگه هرشبم اونجا باشما یه ساعت برم خونم همشون دلتنگم میشن  من رفتارم باهاشون خوبه اوناهم باهام خوبن جاریمم همین همه باهم خوبیم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

هر جور راحتی و فکر می کنی درسته زندگی کن، ممکنه ایشون با این نوع رفتار راحت می تونه زندگی کنه ولی شما نه، کلا خودتو تو هیچ زمینه ای با کسی مقایسه نکن

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
اره نظر خودمم همینه اما چرا باززز بعد 4سال بازم احترامش دارن و براشون تکراری نی خیلی عجیبه

مگه اعضای خانواده واسه هم تکراری میشن؟این چه طرز فکریه ک داری مثلا خاهرت واست تکراری میشع؟دخترخالت واسه تکراری میشه؟

اگه بهت بدی نکردن و بدجنس نیستن چرا خودتو دور میگیری؟بالاخره یه عمر میخای باهاشون زندگی کنی اگه واقع ...

واقعن بی. ازارن کاری بهم ندارن اما من خودم حوصله ندارم واقعن بخام زیادی تو دست پاشون باشم باید کار هم بکنم

خب زیاد برم مجبورم کاراشون بکنم توقع شستن ظرف و کار کردن و بی احترامی هم هس دیگ

والا تا حالا ظرف شستن  یا یه جارو زدن کسی نکشته   شما ها مگه خونه خودتون کار نمیکنید 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

من ام مثل شما هستم الان هشت سال عروسی کردم هفته ای یکبار با خبر قبلی میرم مهم اینه که خودت راحت باشی یه روز دوروز نیست که یه عمره ولی جاری من در هفته سه چهار روز میره شب ام میخوابه برای من اصلا مهم نیست چون از اول هرجور عادت بدی عادت میکنند ولی راه تو هی عوض کنی بد میشه

کمک بی احترامی حساب نمیشه 

من خودم وقتی میریم شهرستان بیشتر خونه پدر شوهرمم کمک میکنم اما همه کارارو که انجام نمیدم باهم صمیمی هستیم ووقتی خونشونم بهم خوش میگذره 

نه پس شما برو بشین بقیه بیان دولا راست بشن بعدم باهات خیلی خوب باشن ☹

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

کار درستو خودت میکنی.توجه نکن و ظاهر قضئه رو نبین شما چ میدونی پشت سرش چی میگن.قوم شوهر هرچی دور باشن بهتره

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
هرکس ی سبک داره.  اون ممکنه هرروزم اونجا باشه، نوع رفتارش طوری باشه ک احترام ببینه و این هنر د ...

ن بنده خدا زبون داره اما من مه از حقم نمیتونم دفاع کنم کسی جرعت حرف زدن بهش نداره