جاری عروسی گرفتن و بچه داره ی بچه چند ماهه اما من عقدم اون همیشه خونه مادرشوهرم هس ینی هفته ای 7 روزه. اون 4 رووز خونه مادرشوهرم هس من نهایت ماهی دوبار و واقعن دوس ندارن زیادی رفت امد کنم ک تکراری شم یابدون دعوت بدم میاد ک خودمو سبک کنم برم همش اونجا ولی اون همش اونجاست الانم ک با خانواده شوهرم همشون باهم رفتن روستاک چن روزی نباشن اینجا بحساب دور ازکرونا اما من نرفتم باهاشون کار درست من میکنم یااون؟؟4 سال عروسشونه من یکسال ؟اگ من کار درست میکنم پس چرا براشون تکراری نمیشع و بازم احترامش زیاددارن و باهاش خیلی خیلی بهترازمنن ینی خاهر شوهرام کلا بااونن تامن کلا من بااونا واونا بامن کاری ندارن
این دوره و زمونه برعکسه دوری و دوستی خوب نیست سردی میاره .کینه میاره .خودم ب تجربه میگم .خودمم شاید ماهی یکبار برم
فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
اگه بهت بدی نکردن و بدجنس نیستن چرا خودتو دور میگیری؟بالاخره یه عمر میخای باهاشون زندگی کنی اگه واقعا ادمای خوب و بی آزاری هستن بجوش باهاشون ب نفع خودتونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ام مثل شما هستم الان هشت سال عروسی کردم هفته ای یکبار با خبر قبلی میرم مهم اینه که خودت راحت باشی یه روز دوروز نیست که یه عمره ولی جاری من در هفته سه چهار روز میره شب ام میخوابه برای من اصلا مهم نیست چون از اول هرجور عادت بدی عادت میکنند ولی راه تو هی عوض کنی بد میشه