2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درست من میکنم یاجاریم؟

2187 بازدید | 109 پست

جاری عروسی گرفتن و بچه داره ی بچه چند ماهه اما من عقدم اون همیشه خونه مادرشوهرم هس ینی هفته ای 7 روزه. اون 4 رووز خونه مادرشوهرم هس من نهایت ماهی دوبار و واقعن دوس ندارن زیادی رفت امد کنم ک تکراری شم یابدون دعوت بدم میاد ک خودمو سبک کنم برم همش اونجا ولی اون همش اونجاست الانم ک با خانواده شوهرم همشون باهم رفتن روستاک چن روزی نباشن اینجا بحساب دور ازکرونا اما من نرفتم باهاشون کار درست من میکنم یااون؟؟4 سال عروسشونه من یکسال ؟اگ من کار درست میکنم پس چرا براشون تکراری نمیشع و بازم احترامش زیاددارن و باهاش خیلی خیلی بهترازمنن ینی خاهر شوهرام کلا بااونن تامن کلا من بااونا واونا بامن کاری ندارن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکس ی سبک داره. 

اون ممکنه هرروزم اونجا باشه، نوع رفتارش طوری باشه ک احترام ببینه و این هنر در شما نباشه عزیزم 

پس ب سبک خودت زندگی کن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

وقتی کرونا تموم شد هفته ای ۱بار برو عزیزم ماهی یکی دوبار کمه

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

شما زندگی خودتو کن اونم زندگی خودشو چرا انقد درگیری حتما جاریتم خوبه که اونا دوسش دارن درگیر نشو زیاد ببین چجوری راحتری همونطور باش 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

چون ۴ روز درهفته باهمن  به هم عادت میکنن  واگر هم دیگه رو نبینن دلتنگ میشن  ماهم اینجوریم قبل کرونا  چندروز یکبار با زن داداشم وخواهرم میرفتیم خونه مامانم  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی