2777
2789
عنوان

دوران دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 46 پست

یه درخت انگور داشت تو حیاط مدرسه مون برگای مو کوچیک بودن وترش منم ازهمه دوستام قد بلند تر بودم منو فرستادن رو دیوار که ماهم برگ‌مو میخایم منم رفتم یهوووتوبلندگو یکی گفت فائززززززززه همونجا وایسا منم گفتم یاخدا ایندفعه اخراجم دیگه دیدم ناظممون که تپل هم بود بدوبدو خودشو رسوند گفت واسه منم بکن میخام دلمه درست کنم من😮😮😮

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسایل صبحونه و میوه میبردیم تو اتاقی که معلما صبحونه میخوردن رو میز اونا صبحونه میخوردیم ی بار مدیر اومد آب بخوره ما رو دید ی نگاه با این مضمون که بار آخرتون باشه انداخت و رفت

ما هم دیگه نرفتیم

بهترین دوران زندگیم بود

هرشیطنتی میکردم پارتی داشتم

دختردایی مامانم ناظممون بود😄😄😄

وقتی دوره دبیرستانم تموم شد بیچاره یه نفس راحتی کشید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بهترین دوران زندگیم بود هرشیطنتی میکردم پارتی داشتم دختردایی مامانم ناظممون بود😄😄😄 وقتی دوره د ...

بیچارههههه چیکارش کردی 😂

شاید روزی برسد شادی هایم سرازیر شود 

یا بارم یه معلم مردمون پاهاش باز کرده بود تو دفتر نشسته بود یکی از دوستام رفت جدی بهش گفت اقای فلانی مگه میخوای طبیعی زایمان کنی که اینجور نشستی

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست

من الان دبیرستانیم 

موقع امتحانا گوشیمو بردم گرفتن ازمون🤣🤣

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩