2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58244 بازدید | 236 پست
اره مخچه اسیب شدید دیده  ولی خب چون بچس  ترمیم میشه ولی زمان میبره  دکترش کلا منفی ...

مگه خدا هستن که اینجوری میگن؟ وقتی کلمه کلمه حرف میزنه یعنی جای امید هست، اما اگه یکی بیاری که بیشتر بهش حرف زدن یاد بده خیلی کمکش میکنه، انشالا بحق امام زمان حالش زودتر خوب بشه، یه سفر مشهد ببریش و خودش طلاهاشو تقدیم امام رضا کنه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
من سنم کم نیست 35سالمه دیگع فکر نکنم وقت داشته باشم

این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟الان همه۳۵سال دارن ازدواج میکنن

سه تا از عمه های من۴۰سالگی بچه اوردن

عزیزم مال دنیا که بدرد کسی نمیخوزه، پس بنظرم طلایی چیزی داری بفروش برو ای وی اف کن ، انقدر برو تا جواب بگیری و فقط نا امید نشو، توروخدا به حرفام فکر کن۳۵سال سنی نیست که، بچت تک و تنها عذاب میکشه، یکی بیار از تنهایی در بیاد

البته به من ربطی نداره اما خداشاهده اندازه خواهرم نگران حالتون شدم و فقط از رو محبت نظر دادم

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا ای وی افم کردم نشدم ولی بعد از ای وی اف 6ماه بعدش باردار شدم دوتا طبیعی که اولیش تو یک ماه دوم ...

انشالا خدا یه دوقلو بهت بده 

منم این ماه دنبال کارهای درمانمم دعا کن برام باردار شم

این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟الان همه۳۵سال دارن ازدواج میکنن سه تا از عمه های من۴۰سالگی بچه اوردن عزیزم مال د ...

ای وی اف که فعلا زوده چون من سه تا اوردم طبیعی شدم با اینکه 8سال نمیشدم که نفهمیدمم علتش تا الانم جلوگیری داشتم 

دیگه نمیدونم میشم یا نه 

واللع من کلی هزینه کردم خودتم در جریانی تا قبل از اینکهباردار بشم ولی انگار استرس نمیذاشت بشم 

اون وقتی که فکر بچه نبودم یهو دیدم حاملم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

مگه خدا هستن که اینجوری میگن؟ وقتی کلمه کلمه حرف میزنه یعنی جای امید هست، اما اگه یکی بیاری که بیشتر ...

انشاالله فعلا کاش زودتر خوب بشه که وضعیت مشهد خوب نیست 

ای وی اف که فعلا زوده چون من سه تا اوردم طبیعی شدم با اینکه 8سال نمیشدم که نفهمیدمم علتش تا الانم جل ...

هر ماه روزهای تخمک گذاریت اقدام کن،جواب نگرفتی برو طب سنتی

توروخدا تا وقت هست کوتاهی نکن

توروبه فاطمه زهرا از این حرفم ناراحت نشو، اما اگه مامان آلا هم یه بچه دیگه داشت کمتر بخاطر الا ناراحت میشد، درسته هر کلی یه بویی داره، توام اگه یه بچه دیگه بیاد کمتر اذیت میشی و اون میتونه خیلی کمک بزرگی بهت بکنه.خیلی کمک حال دختر نازت میشه.بهش حرف زدن یاد میده، راه رفتن کمک میکنه، من چون بچمو از دست دادم میدونم چجوریه، بخدا کارم شده گریه کریه گریه

انقدر گریه میکنم که خسته میشم خوابم میبره حوصله چیزی ندارم، شهر غریبم

عزیزم اینم که میگم یکی بیار برا اینه که مخچه بچه آسیب دیده بقول خودت یکم طول میکشه ، با واقعیت که نمیشه جنگید,برا همین گفتم 

بخدا قیافشو دیدم حالم یجوری شد گفتم چرا بچه با این خوشگلی باید به مخچه آسیب برسه، اما خدارووووصدهزار مرتبه شکر که قابل درمانه، صبح و شب باید خداروشکر کنی عزیزم

انشاالله فعلا کاش زودتر خوب بشه که وضعیت مشهد خوب نیست 

انشالا هم کرونا بره هم دخترت خیلی زود خوب بشه 

هر ماه روزهای تخمک گذاریت اقدام کن،جواب نگرفتی برو طب سنتی توروخدا تا وقت هست کوتاهی نکن توروبه فا ...

ممنون عزیزم 

انشاالله تا دو ماه دیگه دوباره اقدام میکنم تا ببینم خدا چی میخواد 

فقط یه عذاب وجدان دارم برا همین بچه دیگه ای نخواستم چون میگم نکنه دخترم بگه مواظب من نبودن  حالا دنبال یع بچه دیگن تا عقده هاشونا سر اون خالی کنن 

من شبو روز عذاب وجدان دارم اینقدر حالم بده خدا شاهده

هر ماه روزهای تخمک گذاریت اقدام کن،جواب نگرفتی برو طب سنتی توروخدا تا وقت هست کوتاهی نکن توروبه فا ...

مامان الا سنی نداره تازه فکر کنم 20سالشه 

ممنون عزیزم  انشاالله تا دو ماه دیگه دوباره اقدام میکنم تا ببینم خدا چی میخواد  فقط یه ع ...

طرز فکرت کاملا اشتباه، آدما تو موقعیتی که هستن فکر درست و حسابی نمیکنن(منم همه گفتن بچه بیار میگفتم نه موقعیتم‌خوبه چرا بیارم؟ الان که میخوام نمیشه، میبینم تصمیم بقیه درست بوده و از من اشتباه )، اتفاقا فردا بچت بزرگ شه و تنهایی اذیتش کنه عذاب وجدانت هزااااااااار برابر میشه، اونموقع که میاد بهت میگه مامان چرا یه آجی یا داداش نیاوردی که از تنهایی در بیام ، تازه عذاب وجدان اصلی اونجاست، تو که نمیتونی صبح تا شب در اختیارش باشی، بعدم الان جوانی حوصلت میاد، فردا که سنت میره بالا فکر فرشتتو کردی که چقدر باید از تنهایی عذاب بکشه؟مخصوصا کوچولوی شما که نیاز به محبت و مراقبت بیشتری داره

عزیزم از همین ماه اقدام کن، خودت در جریانی که ماه اول دوم نمیگیره که

طرز فکرت کاملا اشتباه، آدما تو موقعیتی که هستن فکر درست و حسابی نمیکنن(منم همه گفتن بچه بیار میگفتم ...

اره عزیزم 

میدونم 

من 8سال منتظر بودم 

ولی دیگه نمیدونم چی شد یع دفعه پشت هم شدم

اره عزیزم  میدونم  من 8سال منتظر بودم  ولی دیگه نمیدونم چی شد یع دفعه پشت هم شدم

درخواستمو قبول میکنی ؟کارت دارم

عزیزم حالا که شما بخشیدی ان شا الله خدا هم سلامتی دختر گلتو بهت ببخشه ذهنتو ازش رها کن و بسپارش به ...

بخشیدم ولی ادمی به این عوضی تر ندیدم 

باور میکنی پیام من همونی بود که خودم دادم

چار ماه پیش 

الکی گفت از این به بعد حتما احوالتونا میپرسم به همسرتم حتما زنگ میزنم 

یعنی یع زمانی یکیو میخواستن اعدام کنن میگفتم وای کاش ببخشه

ولی الان نظرم عوض شده

اعصابم ندارم عذاب وجدانم  دارم شدید

من از عصر که اتفاقی تاپیک شمارو دیدم یه لحظه از فکرت بیرون نیومدم تا الانم خوابم نبرده

خوب کاری کردی بخشیدی خیلی دل بزرگی داشتی هرکسی نمیتونه مثه شما باشه و پشیمونم نباش

عذاب وجدان چیو داری؟

عکس دخترتو که دیدم دلم اروم شد خداروشکر که دخترت خوبه انشالا روز به روز بهتر شه