2777
2789
عنوان

بچع ها میشه به سنو ان تی اعتماد کردو سیسمونی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 103 پست
نه احتمال خطا زیادهصبر کن تا آنومالیبه من ان تی گفت احتمالا دخترهولی سلفری و بعد آنومالی که دادم گفت ...

چند هفته بودی دکترت کارش خوب بود 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه احتمال خطا زیادهصبر کن تا آنومالیبه من ان تی گفت احتمالا دخترهولی سلفری و بعد آنومالی که دادم گفت ...

شوهرمم میگه الان هیچی نخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند هفته بـودی جای خوبی رفتی ان تیاین برای هرکس احتمال داده درسته بوده

اره دکترم خیلی معتبر بود.ان تی معمولا اول به همه میگن دختره .ولی خطا بسیارداره عجله ات چیه؟

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
چند هفته بودی دکترت کارش خوب بود

دوازده هفته

ان تی دادم

بله سونوگرافی معین الدین قزوین

معتبره.

عزیزم صبر کن تا با خیال راحت بری خرید.

یا می تونی غیر از لباس وسایل رو رنگ اسپرت بخری.

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
اره دکترم خیلی معتبر بود.ان تی معمولا اول به همه میگن دختره .ولی خطا بسیارداره عجله ات چیه؟

یه لباس دیدم خیلی به دلم نشست بخرمش دخترمم گیر داده چرا نخریدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=398985476]چند هفته بودی با شک بهت گفت [/QUسه ماهمو. کامل کردم دوروز بود رفتم تو چهارماهگی. گفته هرکی اومد درست گفتم گف احتمال ۶٠ب ۷٠دختره. منم باورکردم. ولی برا دخترم ام نی گفته دختره دختر شد. اینجا خ خ گرون بود وباکلاس و شیک ولی سابقه کارش شش سال بود. بنظرم هیچی بلد نبود طول سرویسکمم خ کم زد. چن روز پیش یهو چهل شد مگه میشه؟ 

[QUOTE=398985476]چند هفته بودی با شک بهت گفت [/QUسه ماهمو. کامل کردم دوروز بود رفتم تو چهارماهگی. گف ...

علایمت چیع رنگ سینه هات خیلی پر رنگ شده یا نه بچه کدوم سمتع

1
5
10
15
20
25
30
35
40