2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58245 بازدید | 236 پست
بیا عزیزم گذاشتم عکس دیروزشه

منم بعد از چندسال باردار شدم اما بچه تو شکمم سقط شد، الان خوب بود شش ماهه بودم و تو شکمم تکون مبخورد😔😔😔

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
الهی بحق امام زمان هر چی زودتر خوب بشه  ببرش مشهد انشالا امام رضا کمکش کنه، اون راننده نامرد ه ...

عزیزم من 8سال بچه نداشتم کلی دوا درمون کردم نشد 

اخر سر رفتم مشهد یک ماه بعدش دخترمو باردار بودم

موقع تصادفم گفتم امام رضا خودت دادی خودتم بابد برش گردونی 

طلاهای سر تولدشم نذرش کردم هنوز که نتونستم ببرم ولی کنار گذاشتم 

خیلیا گفتن امام رضا پولذاره فلانه بهمانه بده بع یه مستمند گفتم من نذرم این بوده 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیروز تا حالا اعصابم برا شما و مامان الا خورده 

طفلک چقدر تاپیک میزد دعاش کنید،بچشو برد مشهد و ...

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
از دیروز تا حالا اعصابم برا شما و مامان الا خورده  طفلک چقدر تاپیک میزد دعاش کنید،بچشو برد مشه ...

نه عزیزم خدا دختر منو دوباره برش گردوند تو عکسم میبینی مشکلی نداره 

فقط راه رفتنش مونده اونم با واکر راه میره دکتر گفت 6ماه دیگه زمان لازمه

عزیزم من 8سال بچه نداشتم کلی دوا درمون کردم نشد  اخر سر رفتم مشهد یک ماه بعدش دخترمو باردار بو ...

اره دیگه نذر کزدی همونجا باید بندازی، بچه دیگه ای نداری؟ عزیزم هر چی زودتر برا بچه بعدی اقدام کن که با گل دخترت بزرگ شه بهش کمک کنه

بچه ها حرف همو بهتر میفهمند

اره دیگه نذر کزدی همونجا باید بندازی، بچه دیگه ای نداری؟ عزیزم هر چی زودتر برا بچه بعدی اقدام کن که ...

من نمیتونم دیگه همینم حقیقت خیلی سختی کشیدم نه ماه شهرستان خونه مامانم خوابیذه بودم با حالت تهوع واستفراق شدید 

فقط تا دستشویی رفتم فرنگی اومدم 

الان دخترم نیاز داره بهم من اگه باردار بشم کی بهش برسه من شهر غریبم 

اینقدر سختی کشیدم 

نه عزیزم خدا دختر منو دوباره برش گردوند تو عکسم میبینی مشکلی نداره  فقط راه رفتنش مونده اونم ب ...

خداروشکر عزیزم 

منکه کفتم ناراحتم بیشتر بخاطر رانندش بود ، اینکه ضرر به مخچه رسیده و خدا برات نگهش داشته یعنی خدا خیلی دوستت داره

برا منم دعا کن مامان بشم اما این یکی سالم بیاد بغلم😔😔

خداروشکر عزیزم  منکه کفتم ناراحتم بیشتر بخاطر رانندش بود ، اینکه ضرر به مخچه رسیده و خدا ...

انشاالله به زودی زود 

منم دوتا سقط کزدم قبل از ذخترم 

یکیش تو 3ماهگی بود افسردگی خیلی خیلی شدید گرفته بچدم تحت نظر روانپزشک بودم

من نمیتونم دیگه همینم حقیقت خیلی سختی کشیدم نه ماه شهرستان خونه مامانم خوابیذه بودم با حالت تهوع واس ...

باشه فوقش نه ماه دیگه برو خونه مادرت، فوقش برنج و روغن و...خودت بگیر که عذاب وجدان نداشته باشی، هم کمک بچت کنه هم خودت، آخرم یه تیکه طلا براش بخاطر زحماتش بکش، عزیزم تا سنت کنه حتماااا یکی دیگه بیار ، به حرفم کوش کن وگرنه بعدا خدایی نکرده پشیمون میشیا

انشاالله به زودی زود  منم دوتا سقط کزدم قبل از ذخترم  یکیش تو 3ماهگی بود افسردگی خیلی خی ...

چند وقت بعدش دخترتو باردار شدی ؟ دارو استفاده کردی؟ منکه چند روز پری نشدم رفتم آمپول زدم پری شم تا دوباره درمانتو شروع کنم

خداروشکر عزیزم  منکه کفتم ناراحتم بیشتر بخاطر رانندش بود ، اینکه ضرر به مخچه رسیده و خدا ...

اره مخچه اسیب شدید دیده 

ولی خب چون بچس 

ترمیم میشه ولی زمان میبره 

دکترش کلا منفیه ازروز اول میگفت فکر نکنیم این از کما دربیاد 

باز گفت فکر نکنم حتی بتونه گردن بگیره و...‌ تا الان که هر سری میگه فکر نکن خوب میشه 

من اصلا حرفاش مهم نیست برام 

درسته این سری اخر ضربه اخرو زد من افسرده شدم گفت این بچه برات بچه نمیشه یکی دیگه بیار چند سال دیگع پشیمون میشی 

اینقدر ناراحت شدم تا چند روز که اخرش چشمام تار شد دستو پام میلرزید 

چند وقت بعدش دخترتو باردار شدی ؟ دارو استفاده کردی؟ منکه چند روز پری نشدم رفتم آمپول زدم پری شم تا د ...

من تا ای وی افم کردم نشدم ولی بعد از ای وی اف 6ماه بعدش باردار شدم دوتا طبیعی که اولیش تو یک ماه دومیش تو ظ3ماهگی گفتم من دیگه باردار نمیشم که در کمال ناباوری 6ماه بعدش باردار بودم ولی خب اینسری دیگه خوابیدم

باشه فوقش نه ماه دیگه برو خونه مادرت، فوقش برنج و روغن و...خودت بگیر که عذاب وجدان نداشته باشی، ...

من سنم کم نیست 35سالمه دیگع فکر نکنم وقت داشته باشم