2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58198 بازدید | 236 پست
بخشیدم ولی ادمی به این عوضی تر ندیدم  باور میکنی پیام من همونی بود که خودم دادم چار ماه پیش&n ...

عزیزم خوبی؟من اونروزارو یادمه چقدر دعا و صلوات نذر دخترت میکردن اینجا و منم شرکت میکردم خیلی روزای بدی بود خداروشکر که حالش بهتره،تو بیمارستان بودی پیام میدادی گاهی خیالمون راحت میشد که هوشیاریش بالا رفته و سلامته،یه پسریم بود میگفتی شاهده که راننده بهتون زده بود

فقط غیرممکن،غیرممکن است.
من اون موقع اطلاعی از قانون نداشتم و خیال میکردم باید از جیبش بده  دلم سوخت  هیچکه هم هی ...

خوب کاری کردی عزیزم شاید به خاطر همین خوب بودنته که خدا دخترت و دوباره بهت برگردون من امیدوارم حتما برات صحیح و سالم راه میره و میره مدرسه و به شغلی که دوست داره می رسه 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خوبه تو سرزنشم نکردی برا رضایت دادنم  دلم اروم‌گرفت تا الان هزاران نفر سرزنشم گردن  ...

عزیژ شما با خدا معامله کردی کسی حق نداره سرزنش ات کنه

تازه باید گفت خیلی روح بزرگی داشتی که رضایت دادی 

ان شالله خدا از فضل اش دخترت رو رو پا کنه 

همونطور که با اون تصادف وحشتناک و شرایطی که براش پیش اومد، خودت باورت میشد انقدر خوب بشه؟ 

پس خدا هم معامله رو بی جواب نگذاشته 

ان شالله دخترت مثل روز اول بشه عالی بشه 

عروسیش ببینی 😍

ولی خودت فکر مشاور باش الان دخترت خوبه خداروشکر اما خودت روحی اسیب دیدی 

حتما از این حال بیا بیرون 

با دخترت خوش باش 

خیلی میتونی روش تاثیر بگذاری 

ان شالله یه مادر و دختر شاددددد و سالم باشید 

💕💕

عزیژ شما با خدا معامله کردی کسی حق نداره سرزنش ات کنه تازه باید گفت خیلی روح بزرگی داشتی که رضایت د ...

ممنون عزیزم 😍😍❤️❤️❤️

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

مگه قبلا امضاتم نبودکه راننده زده فرارکرده چطوری گرفتنش چطوری فهمیدید

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
مگه قبلا امضاتم نبودکه راننده زده فرارکرده چطوری گرفتنش چطوری فهمیدید

گفت من نزدم قسم ایه من نزدم 

منم شاهد نداشتم 

خودمم یک لخظه انگار بیهوش شدم یا نشدم نمیدونم ندیدم 

منم کفتم به خدا سپردمش 

بعدا گفت زدم حرفاش تناقض داشت منم کفتم میکم راننده فرار کرده تا خودم راحت تر باشم 

ولی عزیزم من چند وقت طول کشید یادم بره البته هیچ پقت ادم یادش نمیره 

تکرارش چه سودی داره به جز ناراحتی من 

گفت من نزدم قسم ایه من نزدم  منم شاهد نداشتم  خودمم یک لخظه انگار بیهوش شدم یا نشدم ن ...

نمیخاستم ناراحتت کنم ولی نباید به این زودی وسادگی رضایت میدادی

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
نمیخاستم ناراحتت کنم ولی نباید به این زودی وسادگی رضایت میدادی

وقتی طرف  میگه نزدم من چکاری از دستم بر میومد خودشم کارشناس دادگستری بوده بازنشسته شده 

دیگه سه ساله گذشته من دو سال حالم خیلی بد بود  الان خداراشکر خوبم خیلی سعی کردم فراموش کنم 

عموی شما هم اشتباه کرده واقعا بچه یعنی انقد کم عزیزه انقد راحت بگذری!

عزیزم تصادف بود قتل عمد که نبود نهایتا عموم مردی کرد و رضایت داد یه جوون زودتر  برگرده به خانواده نهایتا هم برمیگشت فقط عموم با رضایت و نگرفتن دیه ثابت کرد دنبال پول خون دخترش نیست یعنی چی کم عزیزه نمیفهمم؟؟؟شما مگه میدونی چه به سر زنعموی من اومد دست دخترش تو دستش بود ماشین بهش زد الانم پیر شده و مریض و فرتوت بهتره قضاوت نکنی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم تصادف بود قتل عمد که نبود نهایتا عموم مردی کرد و رضایت داد یه جوون زودتر برگرده به خانواده نه ...

قضاوت نکردم من فکر کردم قتل عمد بوده ، ولی حتی همون تصادف هم نباید راحت گذشت که دفعه بعد بی دقتی صورت نگیره عزیز یه نفر دیگه آسیب ببینه 🙌

و اینکه میشه پول رو گرفت و داد به خیریه ای چیزی 

قضاوت نکردم من فکر کردم قتل عمد بوده ، ولی حتی همون تصادف هم نباید راحت گذشت که دفعه بعد بی دقتی صور ...

خانواده خیلی فقیری بودن مرده چوپان بود و تمام داراییش همون موتوره بود که زد به دختر عموم چه کاریه یه آدمو بدبخت تر کنن خونش رو بکنن تو شیشه و ازش دیه بگیرن بعد ببخشن به هیریه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍