2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58245 بازدید | 236 پست

من مجرد بودم که ماشین بهم زد.دندم شکست پام شکست سرم شکست ..داغون شدم

التماس و التماس که رضایت بدین..به بابام گفتم رصایت بدی خودمو اتیش میزنم....مرتیکه پررو بیحیا میگفت من مقصر نبودم خودت انداختی جلو  ماشین که پول بگیری

درحالی که سرجهارراه محل ایستادن تاکسیها وایستاده بودم تاکسی  بیاد و فیلم دوربین ترافیک هم هست که من حرکت نمیکردم ودر محل قانونی تعیین شده ایستاده بودم

یارو گواهینانه هم نداشت و پدرش به عهده گرفتو بعدا که فیلم دوربین اومدبیرون مشخص شد که طرف پدرشو جا زده جای خودش

خلاصه من که رضایت نذاشتم کسی بده...هم خودش هم باباش رفتن زندان و جریمه به دولت دادن

ولی بابای من یک ق ون هن بابت کارای پزشکی من ازشون نگر فت.دیه هم نگرفت درحالی که حکم دیه داده بودن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد بودم که ماشین بهم زد.دندم شکست پام شکست سرم شکست ..داغون شدم التماس و التماس که رضایت بد ...

منم اگه میدونستم اینقدر عوضیه هرگز رضایت نمیدادم اخه یه پیرمرد مریض احوال بود که با دستگاه اکسیژن اومده بود 

میگفت خانم به خدا من مقصر نبودم منم گفتم باشه تو دلم خدایا منم رضایت میدم تو بچمو برگردون 

ولی من دیگه ندیدمش بعدا گفته بچد بچه میمردم مهم نبوده برام

دوبارم به زور اوردنش سر صحنه برای کروکی اینقدر دو قورتو نیمش باقی بود 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من مجرد بودم که ماشین بهم زد.دندم شکست پام شکست سرم شکست ..داغون شدم التماس و التماس که رضایت بد ...

اخه بچه من مگه چند سالش بود همش 18ماهش بود 

بچه 18ماهه چقدر تخمل داره مگه اونم ضربه مغزی شدید هنوز نمیتونه راه بره حرف نمیتونه بزنه و کلی مشکل

اره عزیزم  تا قبل از تصادفم بدو بدو میکرد

الان حالش چطوره؟ توروخدا هر چی شد بهم بکو امروز تاپیکاتو خوندم خیلی نگرانیم، راه میره یکم؟ حرف میزنه؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
الان حالش چطوره؟ توروخدا هر چی شد بهم بکو امروز تاپیکاتو خوندم خیلی نگرانیم، راه میره یکم؟ حرف میزنه ...

عزیزم ضربه به مخچه خیلی شذبد بود یک‌طرف مخچه نابود شده به قپل البته دکتر ناامبد و‌موج منفی 

حرف کلمه میگه ولی همه چیو‌میفهمه 

راهم با واکر راه میره ولی مستقل هنوز نمیتونه وایسه حتی 

عزیزم ضربه به مخچه خیلی شذبد بود یک‌طرف مخچه نابود شده به قپل البته دکتر ناامبد و‌موج منفی  حر ...

الهی بحق امام زمان هر چی زودتر خوب بشه 

ببرش مشهد انشالا امام رضا کمکش کنه، اون راننده نامرد هم خدا ازش نمیگذره

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
عزیزم ضربه به مخچه خیلی شذبد بود یک‌طرف مخچه نابود شده به قپل البته دکتر ناامبد و‌موج منفی  حر ...

اگه دوست داشتی عکس فرشتتم بفرست

بیا عزیزم گذاشتم عکس دیروزشه

الهی بمیرم براش چقدر نازه😔😔😔😔😔