2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58245 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گل مهر جان، دورادور میدونستم جریانات رو 

الان هم چند تا از تاپیک هاتو دیدم، خدا صد هزار مرتبه شکر که دختر گلت رو به شما برگردوند، وقتی دلت گرفت بغلش کن صدای نفس هاش یعنی خدا دوست داره، صدای قلبش آرامش بخش زندگیته عزیزم 

مطمئن باش مطمئن باش خوب میشه، ایمان داشته باش که خوب میشه 

علم هر روز هزارجور  پیشرفت میکنه، هنوز خیلی کوچیک، بدنش ضعیف هنوز کم کم و روز به روز بهتر میشه 

با امید پیش برو وقتی اون لحظات سخت رو گذرونید هم تو عزیزم هم دخترت ازین به بعد که چیزی نیست بازم میتونید، امید وارم یه روزی که دخترت کاملا خوب شده و با خنده میدووه طرفت شاد دخترت و بغل کنی و این روزها رو یادت بیاری و سرمست باشی ازین که چقدر خوب مبارزه کردی با دخترت 

از ته دلم برات دعا میکنم دوست خوبم 

چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی،      که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی 
نمیدونم توکل به خدا 

عزیزم سلام🌹

تازه تاپیکتونو دیدم خواستم احوال دختر ماهتونو بپرسم.

اما چقدر کامنتها قشنگ بود بعضی کامنتها چقدر آرامش و بزرگی داشت باخودش.

یهو حس کردم چقدر خدا هواتون داره حتی توی کامنتهایی که براتون گذاشته میشه

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

عزیزم سلام🌹  تازه تاپیکتونو دیدم خواستم احوال دختر ماهتونو بپرسم. اما چقدر کامنتها قشنگ بود ...

ممنون عزیزم خوبه خداراشکر ‌‌🥰

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ممنون عزیزم خوبه خداراشکر ‌‌🥰

خداروشکر

بااین‌مامان مهربونش مطمئنم هرروزم بهترمیشه

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

الان خوبه خدا راشکر فقط راه نمیره هنوز

سلام عزیزم

من بخاطر شما بعد مدت ها وارد اکانت ام شدم.... نمیدونم دختر گلت راه میره یا نه ولی اومدم بهت بگم که

دختر منم تازه راه افتاده بود یه هفته نشده بود

سر بی احتیاطی ما از تخت افتاد روی موکت یه ارتفاع ۴۵ سانتی بود تخت از زمین

گریه کرد ولی حالش خوب بود

بردیم بیمارستان و تا صبح بودیم و خداروشکر تشنج نکرد و  برگشتیم

اومدیم خونه دیدیم این بچه اصلن بیحال هه بجه ای که شیطون بود همش رو زمین دراز میکشه 

گفتیم شاید از بی خوابی دیشب هه

گزاشتین بخوابه.... ظهر دیدیم اصلن بجه ام عدم تعادل نداره و نمیتونه راه بره 

این دکتر و اون دکتر... یه دکتر پولکی میگفت باید نوار مغز بگیریم و سونو و....

سرت رو درد  نیارم....  بعد یه هفته کم کمک بهتر شد و عدم تعادلش رفت ولی راه افتادنش یه ماه تاخیر افتاد ....راه نرفت تا ماه بعدش 

هر زمان سرما میخورد بچم.... از کارایی که داشت روتین انجام میداد یکم عقب نیفتاد

نگران نباش....اگه دختر نازت بقیه کاراش و حرکات درسته ...اینم درست میشه.... بالاخره یه استرسی تو لحظه بهش وارد سده و صربه خورده... یکم طول میکشه

سرماخوردگی ساده و تب هم بچه رو عقب مبندازه.. این که تصادف بوده

نگران نباش عزیزم ان شالله بزودی راه میفته 

ممنون عزیزم لطف کردی دکترش مدلش ناامیدیه از اول که تو کما بود میگفت معلوم نیست بهوش بیاد بعدشم میگفت شاید یکم تماس چشمی برقزار کنه 

باز میگفت شاید یکم بینایی داشته باشه🥴

تا الان هر سه ماه که رفتیم 

میگع مغز خب اسیب دیده مخچه داغون شده انتظار نداشته باش خوب بشه

من موقعیکه میام خونه تا بک هفتع اینقدر حالم بده 

که میگم چرا اصلا من زنده ام 

یعنی فکر میکنم دخترم عقب موندگی شدبد ذهنی و جسمی داره 

میگه مامان اب 

نون 

میگم ایناها توهم ذهنمه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

سلام عزیزم دختر گلت بهتر شده؟

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
ممنون عزیزم خوبه خداراشکر مشکلات داره توکل به خدا

میتونه راه بره عزیزم؟

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
نه نمیتونه دیتشو میگیره با کمک راه میره

عزیزم انشاالله زود زود به حق رقیه ی امام حسین راه رفتن و سلامتی دخترت رو ببینی همه اش به فکرت بودم اما اسمتو نمیدونستم کاربر مرمر گلی خدا خیرش بده پستی که تو تاپیکت گذاشته بودمو لایک کرد پیدات کردم

من خیال میوردم بهش پیام بدم .دلم اروم میشه  ولی نشد  همسرم همیشه میگفت این عوضی تر از ای ...

بچت از اول که بدنیا اومد سالم بود عزیزم ؟

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب