2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58245 بازدید | 236 پست

الهی شکر

چقدر اول تاپیکت ترسیدم....خداروشکر که به خوبی تموم شد ...مطمئن باش دخترت راه میوفته

عزیزم ما یه ضرب المثل داریم که میگه خدا صدای تق تق گردو ها رو میشنوه

(یه کلاغی بوده که میرفته گردوهای یه خونواده رو میدزدیده و صاحب خونم کاری نمیتونسته بکنه اما خدا چون صدای شکسته شدن گردوها رو میشنوه به اون خانواده به جای گردوههاشون عوض میده)همون تو نیکی کن و در دجله اندازه قضیه...

مرده رو بیخیال شو ...قلب پاکی داری که بخشیدی ، بزرگواری و خدا هم صداشو میشنوه...برای گل دخترت ایه الکرسی خوندم...بچه دارم و درکت میکنم

من از تو راه برگشتی ندارم...
الهی شکر چقدر اول تاپیکت ترسیدم....خداروشکر که به خوبی تموم شد ...مطمئن باش دخترت راه میوفته عزیزم ...

بازم خوبه تو سرزنشم نکردی برا رضایت دادنم 

دلم اروم‌گرفت تا الان هزاران نفر سرزنشم گردن 

که دیگه مجبور شدم بگم راننده فرار کرد من ندیدمش

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی مشکلش چیه که راه نمیره؟ قلبم از دهنم زد بیرون

ضربه شدید به مخچش خورد که رفت تو کما دو هفته کنا بود وقتی از کما اوند بیرون گردنم حتی نمیگرفت

اون دیگه نوبره  خدایا ادم چی بگه تازه من الان عذاب وجدان گرفتم  گفتم با خودم نکنه پیرمر ...

خخخ دیگه بیخیال شو عزیزم انشالله که دخترتونم زودتر راه میوفته نگران سکته ی راننده هم نباش

ٱخه چرا همچین عوضی شدن؟؟؟؟ چرا نمک نشناسن؟ مشکلشون باهات چیه؟ 

نمیتونم قضاوتشون کنم 

ولی خیلی نمک نشناسن بخدا من طوری محبت میکردم ک خالم بهم گفت سنگ ببند بالای دلت کم دلت بسوزه برا بقیه 

اما خیلی دلم میسوزه بازم با وجود اینکه میدونم نمیفهمن میرم کمکشون

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خخخ دیگه بیخیال شو عزیزم انشالله که دخترتونم زودتر راه میوفته نگران سکته ی راننده هم نباش

نه دیگه خیالم راحت شد پیام دادم بهش  همش با خودم کانجار میرفتم که بهش پیام بدم 

نمیتونم قضاوتشون کنم  ولی خیلی نمک نشناسن بخدا من طوری محبت میکردم ک خالم بهم گفت سنگ ببند بال ...

واقعا منم یوقتها میگم اینها ادمن واقعا 

نمیتونم قضاوتشون کنم  ولی خیلی نمک نشناسن بخدا من طوری محبت میکردم ک خالم بهم گفت سنگ ببند بال ...

أخه چرا باید اینطوری رفتار کنن دلیلشو از خودشون پرسیدی؟ 

شوهرت چی میگه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چطوری تصادف شد شما پیاده بودید مگه؟

اره عزیزم پیاده بورم میرفتم اونور خیابون دخترم بغلم بود ماشین  به من میزنه پرت میشیم دخترم یک متر با ماشین کشیده میشه از پشت سر 

وقعا خدا بهمون رحم کرد 

حتی دکترا انگشت به دهن مونده بودن که لین چطوری زنده موتده

اخه راننده بعد از رضایت رفتو به همه گفت میخواستن رضایت بدن یا ندن من اصلا بهشون نزده بودم اوناها اف ...

دیر نیست بعد یک سال فک نکنم قبول کنن شکایت کنی چون اول یه چی دیگه گفتی

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
دیر نیست بعد یک سال فک نکنم قبول کنن شکایت کنی چون اول یه چی دیگه گفتی

نه عزیزم 

من هیچوقت شکایت نمیکنم 

من اگه میخواستم شکایت کنمو دیه بگیرم 

همون اول میکردم 

من فقط دلیلم این بود که چرا راننده با اینکه ما رضایت دادیم فرداش رفت گفت من اصلا نزده بودم بهشون 

أخه چرا باید اینطوری رفتار کنن دلیلشو از خودشون پرسیدی؟  شوهرت چی میگه؟

ن اصلا در شان خودم نمیبینم بخام بگم چرا با من بدید 

یبارم جاریم زایمان کرد رفتم جمعش کردم فامیلاش انگشت ب دهن مونده بودن ک مگه میشه جاری بیاد آدمو جمع کنه 

سزارین بود برا دستشویی بلندش میکردم نمیتونست ک خوب بلند شه من بلندش میکردم میرفت توالت از کمر به پایینش رو خشک میکردم و شورتشم من پاش میکردم در این حد 

بعد شنیدم پشت سرم گفته اومده بود منو جمع کنه یوی باید خودشو جمع میکرد یا بجشو خیلی دوست دارم هی قوربون صدقش میرفتم به مادر شوهرم گفته بود بچمو چشم میکنه 

خیلی دلم شکست ازشون ها خیلی 

به نظرم چون میدونن هیچوقت نمیتونم بد باشم هرکاری دلشون میخواد میکنن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
نه عزیزم  من هیچوقت شکایت نمیکنم  من اگه میخواستم شکایت کنمو دیه بگیرم  همون اول م ...

خوب معمولا پرو میشن نباید رضایت میدادی تازه طلب کارم میشن

خوبه اون ازت شکایت نکرده😂😂

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج