2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58245 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف میزنه؟ غذا میخوره؟ میتونه بشینه؟  شما خودت تو تصادف طوریت نشد؟؟

عکسش نمیاد نمیدونم چرا

نه من فقط سطحی صدمه دیدم 

دخترم الان خوبه فقط راه نمیره البته با کمک وسیله میتونه تنهایی هیچی 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اره عزیزم گفتم خدا دخترمو برگزدونه رضایت میدم چون نفسش رفت  

پس تو با خدا معامله کردی 

به حرف هیچکس گوش نکن و دیگه فکرشم نکن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عکسش نمیاد نمیدونم چرا نه من فقط سطحی صدمه دیدم  دخترم الان خوبه فقط راه نمیره البته با کمک و ...

دختر خاله من ۴ سالگی راه افتاد دختر شما یه تصادف سخت داشته مطمئن باش راه میوفته

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

شما خیلی بزرگواری که بخشیدی. عزیزم سعی کن از ته دلت ببخشی تا آروم بگیری. درسته بعضی آدما ارزش بخشیده شدن ندارن که صد البته خدا بی جواب نمیزاره کارشونو. اما شما خودت لایق داشتن آرامشی تا بتونی همون آرامشو با عشق به بچت منتقل کنی و بزرگش کنی. تو یه محیط خالی از استرس و غم. به گذشته فکر نکن. ایمان داشته باش انشاالله بزودی راه میفته بچتون البته دکترم فراموش نکنیط و حتما پیگیر باشید. شما یه مادر فرشته هستی

اول عاقل باش و بعد عاشق اون وقته که ساز عقل و قلبت با هم کوک میشن و زندگیت خوش نوا
دقیقا من از هیچ احد الناسی توقع ندارم الان خواهر شوهرام زنگ زدم عید رو به شوهرم تبریک گفتن و به من ن ...

ٱخه چرا همچین عوضی شدن؟؟؟؟

چرا نمک نشناسن؟ مشکلشون باهات چیه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من بابام چندسال پیش تصادف کرد کمرش شکست الان پلاتین داره راننده از بابای من شکایت کرده بود که فامیل اینا منو زده دندونم شکسته کلی هم دیه گرفت خدا لعنت کنش که دروغ گفت

من بابام چندسال پیش تصادف کرد کمرش شکست الان پلاتین داره راننده از بابای من شکایت کرده بود که فامیل ...

اون دیگه نوبره 

خدایا ادم چی بگه

تازه من الان عذاب وجدان گرفتم 

گفتم با خودم نکنه پیرمرد سکته کنع من بهش پیام دادم 😅

کسیکه تواوج ماجرا اون حرفو زده معلومه عزیزم الانم نظرش همینه.  بنظرمن بهش بگو من بخاطرخدا رضای ...

نه بابا الانشم کفت خودتون میدونید من اصلا مقصر نبودم و نقصیر جدول بوده 

و چون خودتون میدونستید رضایت دادین 

اینا کجای دلم بزارم 🤣

همسرم میگفت من راضی نیستم بهش پیام بدیا این عوضیه 

یه چیزی میپرونه  بدتر اعصابتو خورد میکنه