2777
2789
عنوان

بعد از یک سال به راننده پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 58245 بازدید | 236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حرفت خوب بود 

آخه من خیلی ضربه خوردم از آدمایی ک بهشون احتزام میزاشتم و کمک کارشون بودم پیش خودم تصمیم گرفتم هروقت هر کاری کردم فقط برای رضای خدا باشه ک اگر طرف نمک خورد و نمک دون رو شکوند ناراحت نشم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چه غم انگیز کلا چه تاپیک غم انگیزی 😭

دخترشون ۷ سالش بود ولی الان اگه بود ۲۸ سالش بود متولد ۷۰ بود طفلک 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چه غم انگیز کلا چه تاپیک غم انگیزی 😭

خدا هیچ مادری رو با بچش به امتحان نکشه 

هیچی ازمادری که بچش مریضه نمیمونه دیگه اون ادم سابق نمیشه فقط فکرو فکرو فکر و سرزنش خودش که ایا من باعثش شدم 😢

خدا همه کوچولوهارو شفا بده 

تظاهر میکنم به زندگی کردن
آخه من خیلی ضربه خوردم از آدمایی ک بهشون احتزام میزاشتم و کمک کارشون بودم پیش خودم تصمیم گرفتم هروقت ...

هروقت برای کسی کاری کردی سریع دستت رو نکش بذار همون لحظه گاز بگیره تا حساب بی حساب بشید این جمله خیلی به دلم نشسته بود مصداق شماست دوستم

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
من خیال میوردم بهش پیام بدم .دلم اروم میشه  ولی نشد  همسرم همیشه میگفت این عوضی تر از ای ...

باید به حرف شوهرت گوش میکردی 

طرف از قاتل بچش میگزره 

مهم اینه الان دخترت کنارته 

بخشیدی ؟ بهترین کارو کردی خودتو سرزنش نکن بگو خدایا من با خودت معامله کردم بخاطر تو بندتو بخشیدم توام به راه رفتن دخترم کمک کن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

عزیزم با خودخوری شما حالت خوب نمیشه

واقعا باید برید مشاور

شاید این انرژی منفی به دختر کوچولوتونم میرسه

بنظرمنم صبر کنین دخترتون راه میره

باتوجه به تاپیکی که خوندم وقتی وسیله میگیره راه میره خیلی خوبه

شما پشیمونی رضایت دادی ولی باید قلبا اون شخصو ببخشی تا رها بشی

بااین احساست داری زندگیتو نابود میکنی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
آخه من خیلی ضربه خوردم از آدمایی ک بهشون احتزام میزاشتم و کمک کارشون بودم پیش خودم تصمیم گرفتم هروقت ...

آخی 

آره آدم نباید به کسایی که لیاقت ندارن محبت کنه ولی وقتی دیگه کار خوب میکنه نبایدتوقع داشته باشه خودش اذیت میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم