2777
2789
عنوان

خونریزی قهوه ای در هفته دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 5943 بازدید | 49 پست
قرص چی خوردی؟باید شیاف بزاری عزیزم تاصبح تکون نخور زیاد صب حتما شیاف پروژستون تهیه کن هرروز ی الی دو ...

الهیییی خدا نی نی نازتو حفظ کنه عزیزم ممنون که راهنماییم کردی حتما به توصیه هات عمل میکنم ایشالاه خدا بچه هممونو حفظ کنه بچه اولمه بعد یسال باردارشدم خیلی واسم مهمه 

الهیییی خدا نی نی نازتو حفظ کنه عزیزم ممنون که راهنماییم کردی حتما به توصیه هات عمل میکنم ایشالاه خد ...

الهی آمین نگران نباش خدا حفظ میکنه کوچولوتو استراحت کن عزیزم😄

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ب دکتر دسترسی داری ازاش بپرس ولی همین حرف منو میزنه منتها شیاف ایرانی میگه بخر ولی توخارجی بخر ن ...

نه متاسفانه ج نمیده این تعطیلات هم شده بلای جون

فردا میرم تهیه میکنم به لطف خدا نمیذارم ازدستم بره

نه متاسفانه ج نمیده این تعطیلات هم شده بلای جون فردا میرم تهیه میکنم به لطف خدا نمیذارم ازدستم بره

عزیزم حتما برا قلبش بروسونو بعد شیاف بزار عزیزدلم انشالله بچه سالمه .

امروز دوبار رفتم بیمارستان چون بیرون همه مطبا تعطیله ولی متاسفانه تو بیمارستانم قسمت سونو تعطیل بود هرچی التماس کردم گریه کردم کارمو راه بندازن فایده نداشت حرف آخرشونم این بود که برو وقتی به خونریزی افتادی بیا سقطش کنیم بدجوری حالمو گرفتم نمیدونی چقد گریه کردم

اگه خدای ناکرده حتی اگه بچم چیزیشم بشه نمیدم دس اون جلادا نگهش میدارم خدا خودش داده خودشم بخواد حفظش میکنه نخوادم خودش..😢😢😢

ایشالاه عزیزم خدا حفظت کنه ایشالاه به همه آرزوهات برسی آرومم کردی یدنیا ممنونم ازت گلم

امروز دوبار رفتم بیمارستان چون بیرون همه مطبا تعطیله ولی متاسفانه تو بیمارستانم قسمت سونو تعطیل بود ...

من هفته نهم خونریزی افتادم رفتم بیمارستان زنه بی رحم دستشو کامل مخواست بکنه توبدنم چنان باپاکوبیدم به سینش گفتم نمخوام معاینه کنی گف باید سقط بشه رفتم بیمارستان دیه سونو کردن بچه سالم بود😄 نمیگزرم ازاون حیوون

ایشالاه عزیزم خدا حفظت کنه ایشالاه به همه آرزوهات برسی آرومم کردی یدنیا ممنونم ازت گلم

فدات بشم لک طبیعیه فقط نزار ب خونریزی بکشه عزیزم

من هفته نهم خونریزی افتادم رفتم بیمارستان زنه بی رحم دستشو کامل مخواست بکنه توبدنم چنان باپاکوبیدم ب ...

خیلی بی رحمن امروز تنها کاری که کردن این بود که یه چیز شیشه ای فرو کرد به بدنم از درد داشتم میمردم گفتم حالا که معاینه کردی خب دارویی چیزی تجویز کن حالاکه سونو تعطیله گف نیاز نیس برو خونتون سه روز دیگه بیا سونو بده

موش آزمایشگاهی کردن مردمو.حالم خیلی بده انقد گریه کردم چشام درمیاد شوهرم میگه بسپرش دس خدا ازاینا چراغی واسمون روشن نمیشه

فدات بشم لک طبیعیه فقط نزار ب خونریزی بکشه عزیزم

فعلا تنهاکاری که ازم برمیاد استراحته تا دو روز دیگه 

امیدم به خداست میسپرمش دس او که قادرو تواناست

توهم واسم دعاکن عزیزدلم 

مرسی عزیزم که هستی فداتبشم😚

فعلا تنهاکاری که ازم برمیاد استراحته تا دو روز دیگه  امیدم به خداست میسپرمش دس او که قادرو توا ...

شیاف پروژسترون ایرانی هم خوبه

خیلیا به لکه بینی یا خونریزی میفتن و خوب میشه.مثل خود من

اگه نتونستی شیاف بخری،نشاسته بخور

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
شیاف پروژسترون ایرانی هم خوبه خیلیا به لکه بینی یا خونریزی میفتن و خوب میشه.مثل خود من اگه نتونستی ...

شیافو همسرم الان رفته تهیه کنه.لکه بینی و خونریزیم قط نمیشه نمیدونم  چیکارکنم ازغصه دارم میمیرم

عزیزم شما خونریزی تون زیاد بود یا درحد لکه چیکارکردین که خوب شدین