2777
2789
عنوان

خونریزی قهوه ای در هفته دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 5945 بازدید | 49 پست
ان شاءالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه غصه نخور.خدا بزرگه

فداتم عزیزم 

ایشالاه خدا عزیزاتو واست نگهداره

بدترین تجربه زندگیم بود خیلی عذاب کشیدم  ایشالاه واسه هیچکس اتفاق نیافته بچه اولم بود دارم ازغصه میمیرم

راستی سر بارداری بعدیت،تا یه مدت میوه به بخور.اگه فصلش نبود مربای به بخور.برای قلب جنین عالیه.

حتما عزیزم😙

بعداینکه باردارشدم بخورم؟

میگم عزیزم تا چه مدت بعد کورتاژ باید پیشگیری کنم آخه دوس دارم زودتر بچه دارشم بدجوری دلم گرفته 😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم😙 بعداینکه باردارشدم بخورم؟ میگم عزیزم تا چه مدت بعد کورتاژ باید پیشگیری کنم آخه دوس دا ...

به محض اینکه متوجه شدین باردارید تا هفته 8 یا 9 بخورید.اگه هم از اینایی هستید که همون ماه اول باردار میشن از زمان اقدام بخورید تا هفته 8 یا 9

راستش یه بنده خدا از دکتر پرسیده بود که چند وقت بعد از سقط اقدام کنم،دکتر هم گفته بود بعد از سقط صبر کنید تا یه دوره پریود بشید و بعدش که پاک شدید اقدام کنید.

الآن شما صبر کن سقط کامل بشه و دفعه بعد که پریود شدی می تونی بعدش اقدام کنی.ولی تو این فاصله حسابی چیزای مقوی بخورید خودتون و شوهرتون تا نطفه سالم تری تشکیل بشه و براتون بمونه ان شاءالله

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
به محض اینکه متوجه شدین باردارید تا هفته 8 یا 9 بخورید.اگه هم از اینایی هستید که همون ماه اول باردار ...

قربونت برم عزیزم ممنون ازراهنماییتون دوست مهربونم

حتما به توصیه هات عمل میکنم ایشالاه همیشه شاد وخوشبخت وعاقبت بخیرشی گلم😙❤

قربونت برم عزیزم ممنون ازراهنماییتون دوست مهربونم حتما به توصیه هات عمل میکنم ایشالاه همیشه شاد وخو ...

عزيزم بارداري بعديت ديگه لكه بيني و خونريزي نداشتين اصلا ؟

من سه ماه پيش سقط كردم و سه شب پيش براي بقايا كووتاژ شدم

نميدونم چ مدت بايد جلوگيري كنم

و ايا بارداري بعدي هم لكه بيني كنم از ترس سقط ب محض ديدن خون سكته كنم

سقطم بشدت دردناك بود😓 بعد ٦ سال ناباروري و اولين حاملگيم اينجور شد😭😭