2777
2789
عنوان

مادرا یه سوال دارم توروخدا حتی شده فقط با یه بله یا خیر جوابمو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا برام مهم نی....کم نییتن کسایی که دکترای روانشناسی دارن ولی هیچی حالیشون نی.اطرافیان خودم دو ...

یعنی بعنوان امتیاز نمیبینین این قضیه رو ؟ و جایی ک تازه تاسیس شده بچه تونو ثبت نام نمیکنید؟

از ماست که بر ماست 

برا من مهمه که تحصیلاتشو داشته باشه. روانشناسی کدوک باشه که خیلی هم بهتره. من دخترمو بردم یه مهد خیلی باسابقه که خیلی هم تعریفشو شنیدم. گفتم اگه خوب باشن به هزینه زیادش می ارزه. سه تا مربی داشت. دوتاشون همش سرشون تو گوشی بود و فقطم مدرک مربی مهد رو داشتن. ولی اون یکی که خیلی به بچه ها اهمیت میداد روانشناسی عمومی خونده بود

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
یعنی بعنوان امتیاز نمیبینین این قضیه رو ؟ و جایی ک تازه تاسیس شده بچه تونو ثبت نام نمیکنید؟

نه اصلا به این موصوع توجه نمیکنم ....اما جایی که تازه تاسیس شده ممکنه بزارم .چون معمولا جایی که تازه تاسیسه میخاد اسم در کنه تلاششونو زیاد میکنن .بستگی داره به برخورد مدیرش ببینم چطوره .برنامش چیه .میخاد چه کنه...اینا برام مهمه.محیط اونجا رو چطور چیده.امنیت ..دوربیناش....اینا مهمه 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

من برام مهم‌ نیست مهم کاراییشون هست البته با جای تازه تاسیس مخالف نیستم 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
اگه تازه تاسیس باشه چی؟ 

برام مهم نیست. باید رفتار اون لحظه شون با بچه ها رو ببینم.خیلی ها با اعتبار سابقه زیادشون الکی شهریه شونو فقط زیاد میکنن

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید
با توجه به حرفاتون یعنی مهد کودک تازه تاسیس ثبت نام نمیکنید ؟  چون تازه تاسیس هست و سابقه ای ب ...

چرا 

اصلا ربطی به تازه تاسیس بودن نداره 

اگه از محیط و رفتار کادرش خوشم بیاد حتما ثبت نام میکنم اتفاقا تازه تاسیس تلاش بیشتر میکنه و من کلا بیشتر دوست دارم 

اگه بعد یک ماه خوب نبود عوض میکنم اگه خوب بود هم که چه بهتر 

نه اصلا به این موصوع توجه نمیکنم ....اما جایی که تازه تاسیس شده ممکنه بزارم .چون معمولا جایی که تازه ...

ببین با این شرایط

مدیریت کارشناس ارشد بالینی 

عاشق بچه ها . بسیار صبور مهربان و رابطه عالی با بچه ها 

مربی های کارورز و با اهمیت 

دوربین مجهز 

چیدمان اصولی ( ولی نه لوکس ها) . اصولی و زیبا 

همه چی خوب فقط تازه تاسیس 

من میترسم مادرا به تازه تاسیس بودن دید مثبتی نداشته باشن

از ماست که بر ماست 
من برام مهم‌ نیست مهم کاراییشون هست البته با جای تازه تاسیس مخالف نیستم 

واقعا تازه تاسیس بودن مسئله خیلی مهمی نیست؟ 

چون بالاخره همه از یه جا شروع میکنند ...

از ماست که بر ماست 
برام مهم نیست. باید رفتار اون لحظه شون با بچه ها رو ببینم.خیلی ها با اعتبار سابقه زیادشون الکی شهریه ...

من همش میترسم مادرا به جای تازه تاسیس اعتماد نکنن . البته مجهز به دوربین خواهد بود اونجاها 

از ماست که بر ماست 
چرا  اصلا ربطی به تازه تاسیس بودن نداره  اگه از محیط و رفتار کادرش خوشم بیاد حتما ثبت نا ...

تازه تاسیس اگه باشه و مجهز به دوربینم باشه . بنظرت برا جلب اعتماد والدین کارسازه ؟ جدا از رفتار حرفه ای و مناسب و مطلوب با بچه ها. برای شروع ثبت نام این موضوع قابل توجه هست؟

از ماست که بر ماست