2777
2789
عنوان

مادرا یه سوال دارم توروخدا حتی شده فقط با یه بله یا خیر جوابمو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 32 پست
تازه تاسیس اگه باشه و مجهز به دوربینم باشه . بنظرت برا جلب اعتماد والدین کارسازه ؟ جدا از رفتار حرفه ...

بله خیلی خوبه 

البته من خودم تا حالا بچه هامو مهد نزاشتم 

علت این بوده مهدای خوب گرون بودن و مهدای قیمت مناسب هیچ چیزی چشم‌گیری نداشته من چون خونه دارم و شاغل نیستم بحث نگه داری برام مطرح نبود آموزش مهم بود 

بخاطر همین پسرمو کانون کودکان برتر میبردم از ۴ سالگی که سه ساعت آموزش داشت اما همش به زبان انگلیسی که خیلی خوب بود 

چندتا مهد نزدیک بهم بود که هیچ کدوم انتظارات منو نداشت 

اما مادرای شاغل قضیه اش فرق داره و فکر میکنم محیط تمیز و داشتن دوربین و رفتار خوب خیلی تاثیر گذاره 

ایشالا موفق باشی 🌺

من همش میترسم مادرا به جای تازه تاسیس اعتماد نکنن . البته مجهز به دوربین خواهد بود اونجاها 

شاید سال اول کمتر اعتماد کنن. بالاخره اینم یه آپشنه. ولی بعد که راضی باشن خودش تبلیغ بزرگیه براتون

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین با این شرایط مدیریت کارشناس ارشد بالینی  عاشق بچه ها . بسیار صبور مهربان و رابطه عالی با ...

اگه واقعا اینه من میزارم بچمو....ببین همیشه سابقه ی عالی و درخشان هم خوب نی.میدونی دیدم جایی که سابقش درخشانه دیگه مثل اوایل تلاش نمیکنه چون اسم در کرده دیگه .همه میشناسنش به خوبی و هی میگن فلان جا عالیه  .بزارید مهد خانم فلانی ...چون دیگه معرفی شدست

ولی اینایی که تازه تاسیسن تلاااااااش میکنن که خودشونو ثابت کنن .من باشم اگههههههههه همه شرایطش برام راضی کننده باشه خیلی سر تازه تاسیس بودنش خودمو ازار نمیدم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)