2777
2789
هرچی زنش بگه گوش کنه به خواسته هاش احترام بذراه همه چیو پشت گوشش نندازه یکم به آدم محبت کنه همیشه آد ...

خب به نظرم اينكه به حرف زنش گوش كنه بر ميگرده به منطقي بودن خواسته هاي زن 

من خودم زنم 

امروز به شوهرم گفتم هوس يه چي كردم بخر 

ولي اومد از سركار نخريده بود 

منم كلي خنديدم گفتم چقد تو سمن داري ياسمن توش گُمه 😂 به نظرت بايد ناراحت ميشدم 

محبتشم مال وقتيه كه حالش خوب باشه 

من زياد سخت نميگيرم 

با اينكه خونه دارم سعي ميكنم هميشه مستقل باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به نظرم اينكه به حرف زنش گوش كنه بر ميگرده به منطقي بودن خواسته هاي زن  من خودم زنم  ...

خب به خاطر خوردنی نباید ناراحت شد ولی برا بقیه چیزا من ناراحت میشم مثلا نمیتونم به خودم اجازه بدم با دوستاش بره بیرون 

من که انتظار دارم حداقل در مقابل ابراز احساس من عکس العملی نشون بده....ته احساسش اینه که بگه مرسی&nb ...

من جات باشم به خنده ميگم 

عزيزم اون مرسي رو هم نگو انرژيت حروم ميشه😂😂😂 بعد ميخندم 

بگو من عاشقتم كاري ندارم تو عاشقمي يا نه 

ايييييش🤣

درسته خیلی اعصابت رو به هم می ریزه، ولی چه فایده داره دستش رو رو کنی؟ فقط دشمن شاد می شی، بهتر بقیه ...

دیگه حالم ازش بهم میخوره بخدا دیگه نمیتونم ینی یاده رفتاراش تو جمع و خونه میوفتم روانی میشم ببین ینی یکساعت پیش ک خواهرشوهرم اینا ناهار اینجا بودن نمیدونی چجوری پیش اونا باهام حرف میزد اوناکه رفتن گمشد رفت تواتاقش درم کوبید و توگوشی مشغوله این کاراش اعصابمو میریزه بهم منم امروز هرچی گف جوابشو دادم تو پیش اونا کلافم کرده اخه خواهرش میگف این داداش من دس کمی از پیغمبرا نداره بسکه پاک ومعصومه بسکه زن دوسته تودلم گفت زهی خیال باطل😥

درسته ولی الان من به نامزدم میگم با دوستات نرو بیرون خودشم با این وضع کرونا دوروزه پشت سرهم میره باغ ...

یعنی نامزدت ازت اجازه بگیره مگگه بچته ؟ شما هم ب اجازه اون احتیاجی نداری فقط باید مطلع کنید همدیگرو اسیر هم نیستین که

یعنی نامزدت ازت اجازه بگیره مگگه بچته ؟ شما هم ب اجازه اون احتیاجی نداری فقط باید مطلع کنید همدیگرو ...

اره باید اجازه بگیره ببینه من راضیم اون با دوستاش تشریف ببره بیرون یانه

مرد رفيق باز خيلي بده  البته اگر مثلا در ماه دوبار ميره عيب نداره سخت نگير

خب خودش اول گفت از دوست به آدم خیری نمیرسه و فلان میخوام دوستامو کنار بذارم منم چیزی نگفتم از دیروز همش سرگرم دوستاشه اصلا من یادش نمیافتم