2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام مثه خودش باش شوهرمن پیش بقیه فیلم بازی میکنه همه فک میکنن خیلی منو دوسداره و پراحساسه اما امس ...

درسته خیلی اعصابت رو به هم می ریزه، ولی چه فایده داره دستش رو رو کنی؟ فقط دشمن شاد می شی، بهتر بقیه فکر کنن خیلی خوشبختی، بهتره توام مقابله به مثل کنی، تو جمع تا می تونی قربون صدقه ش برو ولی تو خونه بهش توجه نکن

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 
چرا😂😂😂

۹۸ درصدشون بی احساسن. قبول دارم. ولی اون دو درصدم وجود دارن‌ باور کن 😘

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

عزیزم مثل خودش رفتار می کنم انگار نه انگار مثلا امروز منو برد باغ تا حوصله ام سر نره بعد با مادر دایشش رفتن یه گوشه نشستن حرف زدن وچایی  خوردن  وقی حرفاشون تموم شد گفتن بیا بریم شوهر خر منم دنبال مادرش راه افتاد انگار نه انگار من تنها نشستم ومنو واسه چی برده

من يه سوال كنم  مرد بي احساس منظورتون چيه  شما چه انتظاري داريد كه يه مرد با احساس نمود ...

من که انتظار دارم حداقل در مقابل ابراز احساس من عکس العملی نشون بده....ته احساسش اینه که بگه مرسی 

عزیزم مثل خودش رفتار می کنم انگار نه انگار مثلا امروز منو برد باغ تا حوصله ام سر نره بعد با مادر دای ...

گلم شما چرا نرفتی پیششون چایی بخوری و حرف بزنی؟؟ چرا تنها یه گوشه نشستی.؟؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
[QUOTE=129400549]هرچی زنش بگه گوش کنه به خواسته هاش احترام بذراه همه چیو پشت گوشش نندازه یکم به آدم ...

درسته ولی الان من به نامزدم میگم با دوستات نرو بیرون خودشم با این وضع کرونا دوروزه پشت سرهم میره باغ با دوستاش واسه ناهار انگار نه انگار من هستم میگم قبلش وظیفته هرکاری میکنی ازم اجازه بگیری بلکه من نمیخوام با دوستات اینور اونور بری ولی میندازه پشت گوشش