2777
2789
خدا لعنتشون کنه هیچ دردی بدتر از این نیس وقتی میفهمی شخصیت طرفت چیه و اون الکی بخاد پیش دیگران فیلم ...

دقیقامن که اشکام همینجورمیریزه توی دادگاه هاخیلی حرص میخورم ازنقش بازی نکردنش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر نفهم منم بعید نیس گفته باشه  خداشاهده طوری رفتار میکنه همه مخصوصا خانوادش میگن فرشته اس ت ...

بچه دار ی؟خرجی میده؟بددل واهل کتک زدن ومحدودکردنم هس؟رابطه تون چطوره؟

بچه دار ی؟خرجی میده؟بددل واهل کتک زدن ومحدودکردنم هس؟رابطه تون چطوره؟

نه بچه ندارم انقد عوضیه اون میگه بچه نمیخام چون پابند بزندگیم میکنه

خرجی اینا میده خبرش ولی از دماغم درمیاره

اهل کتک زدن هس ننه خارشده اش بهش گف کتکم بزنه ک الهی روز خوش نبینه 

رابطمونم مثه دوتا همخونه ایم اصلا دیگه دوسش ندارم بیس چارساعت توگوشیشه باخانوادش خوشه

کاش خانوادم خوب بودن میزاشتمو میرفتم😔😔

نه بچه ندارم انقد عوضیه اون میگه بچه نمیخام چون پابند بزندگیم میکنه خرجی اینا میده خبرش ولی از دماغ ...

خیلی سخته اوضاعت عزیزم .تابحال ازمشکلاتت باخونواده صحبت کردی؟

خیلی سخته اوضاعت عزیزم .تابحال ازمشکلاتت باخونواده صحبت کردی؟

اره تا حدودی 

دوسال پیش رفتم براطلاق اونموقه انداختم بیرون ازخونه کتکم زد رفتم برا طلاق ک باز فیلم بازی کرد گف بارآخرمه بازم گول حرفاشو خوردم گفتم آدم شده ولی متاسفانه بدترشد

مادرم رام نمیده میگه آبرومون میره باید بسوزیو بسازی 

برومشاوره ازش بخواه مادرتوقانع کنه

ببین اخه من قبلنم تودوران عقد جداشدم ۸سال پیش براهمین بیشتر میگه واینکه خونه مادرم اینا واقعا جهنمه اعصابم نمیکشه همش اونجا مامانم رواعصابته بیس چارساعت باهمه دعوا میکنه بازاینجا اون تو اتاقشه منم تواتاقمم گرچه میدونم داره عمرمو زیباییمو جوونیم هدر میره ولی چکارکنم اخه خدا از هردو طرف خاک ریخته سرم 😭😭😭😭😭😭راس میگن بختو عوض کنی پیشونیت همونه😭😭😭😭😭

ببین اخه من قبلنم تودوران عقد جداشدم ۸سال پیش براهمین بیشتر میگه واینکه خونه مادرم اینا واقعا جهنمه ...

عزیزم توکل به خداکن انشاالله شوهرت آدم شه مشاوره بروولی .لعنت به کسای که مهریه رواززن گرفتن درعمل. مهریه ماله وقتیه که زن اگه ازدوطرف چاره نداش بتونه زندگیشوبسازه .لعنت به دیاری که هیچیش به اسلام نرفته .

عزیزم توکل به خداکن انشاالله شوهرت آدم شه مشاوره بروولی .لعنت به کسای که مهریه رواززن گرفتن درعمل. م ...

قربونت گلم انشاالله خدا بتوام کمک کنه وهرچی خیره برات پیش بیاد 

دیگه زن مساوی بدبختی تو این مملکت