2777
2789
عنوان

بی محلی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 35 پست
چیکار کنم بنظرت بچه ندارم برم آویزون شم ؟ باورت میشه حتی اشتباهی هم دستش بهم نمیخوره؟؟

درکت میکنم خودم زنم ازدواج کردم حس و حالت رو میفهمم روابط رو کنترل کن آویزون نشو مثلا میوه گرفت قشنگ تشکر کن اینجوری کلا زندگی سرد و بی روح نمیشه بعد هم اول اونه که حرف زده مردا تشنه احترامند سیرش کن از احترام اون موقعه حتما توی محبتش غرق میشی مرد محبت نمیخواد ولی احترام مبخواد مخصوصا از طرف همسرش توی خونه به خودت برس لباس زیبا بپوش و متنوع ولی اصلا به روی خودت نیار ک برا رابطه این کار رو کردی مثل یه خانم که خیلی به خودش میرسه 

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️
مثل خودش رفتار کنی ک بدتر میشه جذابتتو زیاد کن ک بیاد سمتت..ببین مشکل جنسی، کاری ... داره یا نه

کلا ادم شوخی هستم همش تو خونه خودم گفتم و خودمم خندیدم هر جور دلبک بازی بود دراوردم همیشه هم‌من سر صحبتو باز کردم ولی طرف انگار نه انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ۶ ساله ریشه یابی میکنم هر دفعه میگه جبران میکنم احساس میکنم میخواد یه کاری کنه که دیگه خودم ...

یعنی از همون اول همین بود با ب مرور بد شد 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
درکت میکنم خودم زنم ازدواج کردم حس و حالت رو میفهمم روابط رو کنترل کن آویزون نشو مثلا میوه گرفت قشنگ ...

کار من از این چیزا گذشته انقد اینکارا رو کردم بدم اومد

انگار نمیدونه زن چه موجودیه انگار تلاش نمیکنه یه رابطه داشته باشه جدیدا شده سالی یک بار

ولی زن بودم بدترین چیز دنیاست چون گاهی هیلی باید سکوت کنی

یعنی از همون اول همین بود با ب مرور بد شد 

مثلا روز عروسی اصلا باهام شوخی نکرد یا شاد نبودیم شب عروسی که رفت رو تخت خوابید گفت خیلی خستم سالگرد ازدواج که من کلی تدارک دیدم غذاشو خوردو گرفت خوابید نه خاطره ای نه چیزی

تو مسافرت هم همین

کار من از این چیزا گذشته انقد اینکارا رو کردم بدم اومد انگار نمیدونه زن چه موجودیه انگار تلاش نمیکن ...

خودت داری شخصیتت رو پایین میاری تو یه زنی و قبل از اون ی انسان میدونی چقدر ارزش داری تو اومدی توی این دنیا که ارزش بسازی میل جنسی خیلی خیلی مهمه و همسرت باید پاسخگو باشه ولی الان که متاسفانه نبست شما نباید خودت رو از زندگی محروم کمی ورزش کن کتاب بخون کلاس بخور به خودت اهمیت بده برا آینده تصمیم بگیر و در کنارش به همسرت هم توجه کن و احترام بزار بزار بدونه برا خودت ارزش قائلی بزار بدونه که وابسته نیستی بزار بدونه که ی آدم مستقلی و

خودت داری شخصیتت رو پایین میاری تو یه زنی و قبل از اون ی انسان میدونی چقدر ارزش داری تو اومدی توی ای ...

دقیقا دارم همینکارو میکنم من یه زنم احساس دارم همیشه دارم احساساتمو قورت میدم هر بار باهاش صحبت کردم میگه درست میشه حتی به وضوح گفتم‌من نیاز دارم محبت کن دستمامو بگیر ولی هر دفعه که گفتم بدتر کرد

شاید این همه کمبودهایی که تو داری و برای کس دیگه ای جبران میکنه من نمیشناسمش از چیزایی که گفتی حس کردم تو خودت باید ببینی اگر ذاتش ادم محبتی هستش و الان هیچ محبتی نداره سرش جای دیگه ای گرمه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
دقیقا دارم همینکارو میکنم من یه زنم احساس دارم همیشه دارم احساساتمو قورت میدم هر بار باهاش صحبت کردم ...

شوهر منم دقیقا همینطوریه منم ۲۷ سالمه والان دیگه بریدم کلا کارش ندارم نمیدونم کارم درسته یا نه ولی دیگه دسته خودم نیست همسرت کجاییه؟

شاید این همه کمبودهایی که تو داری و برای کس دیگه ای جبران میکنه من نمیشناسمش از چیزایی که گفتی حس کر ...

دقیقا چن شب پیش که خونه مادرم بودم دیدم تا ۲ شب انلاینه با اینکه روزش سرکار بود بهش گفتم چطور من هستم ۸ شب خوابی من نیستم تا ۲ بیداری

گفتم بسه دیگه همش خیانت کردی و بخشیدمت ولی دفعه بعد اگه ببینم هیچوقت نمیبخشمت خودمم خیانت میکنم اصلا مهم نیس آبروم بره

یه هفته اعصاب زده بود به لبم گیز گیز میکرد الان‌گوشه چشمم اینطوری شده

دقیقا دارم همینکارو میکنم من یه زنم احساس دارم همیشه دارم احساساتمو قورت میدم هر بار باهاش صحبت کردم ...

عزیزم یبار گفتی متوجه شد دیگه خودت و کوچیک نکن با ار بار گفتن با یه مشاور صحبت کن اگر خواستی میتونم یه کانال بهتون معرفی کنم که مشاوره رایگان میده شاید خدایی نکرده همسرتون دچار ی مشکل یا سختی هستند 

شوهر منم دقیقا همینطوریه منم ۲۷ سالمه والان دیگه بریدم کلا کارش ندارم نمیدونم کارم درسته یا نه ولی د ...

همسر ساری عزیزم

خیلی دلم‌گرفته ولی خداییش نامردیه الانم راحت زد رفت بیرون من موندمو تنهاییام

ولی خواهرم روانشناسع میگه تو که همه تلاشتو کردی و هر بار حرف زدی یه مدت شبیه خودش باش ببین چیکار میکنه

بنظرم حرفش درست بود اخه برا یه دست دادن انقد التماس لازمه واقعا؟

همسر ساری عزیزم خیلی دلم‌گرفته ولی خداییش نامردیه الانم راحت زد رفت بیرون من موندمو تنهاییام ولی خ ...

منم دقیقا همین شرایط و دارم با این تفاوت که بچه دارم 

فقط خدارو شکر کن که هنوز بچه دار نشدی چون با بچه دار شدن شرایط واقعا سخت تر میشه

مثلا روز عروسی اصلا باهام شوخی نکرد یا شاد نبودیم شب عروسی که رفت رو تخت خوابید گفت خیلی خستم سالگرد ...

دوره شناختتون حتما خیلی کم بوده... این اقا از اول سرد بوده شما نمیدونستی... بهترین کار رفتن پیش مشاوره