2777
2789
عنوان

بی محلی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 35 پست
همسر ساری عزیزم خیلی دلم‌گرفته ولی خداییش نامردیه الانم راحت زد رفت بیرون من موندمو تنهاییام ولی خ ...

من شب روزی که زایمان داشتم درد شدید داشتم گرفت خوابید بیدارش کردم گفتم دارم میمیرم گفت من باید بخوابم که بتونم فردا تورو ببرم بیمارستان دوباره خوابید .

اما شب تا صبح با رفیق میشینه اصلا خوابشم نمیاد😐😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر  درکت میکنم  زندگیم یه شباهت هایی بهت داره

منم ۲۸ سالمه و  از زندگی با شوهر هیچ خیری ندیدم 

خداروشکر بچه هم ندارم. شوهرای مردم رو میبینم چطور  به زنشون لبخند میزنن و  صحبت های روزمره دارن 

ولی من..... 

مقصر خودم بودم انتخابم اشتباه بود 

ولی خیلی خیلی  تلاش کردم زندگیم بهتر بشه ولی نشد 

چقدر باهاش صمیمانه صحبت کردم  و  گفتم هر کاری لازمه برای بهتر شدن زندگیمون انجام بدیم  ولی انگار با سنگ حرف زدم

خیلی ها گفتن تو گرم باش  خوب بپوش باهاش مهربون باش و .... بازم نشد

گفتن بی محلی کن واسه خودت زندگی کن و... بازم نشد 

فقط از خدا میخوام خودش این آدم رو هدایت کنه چون از دست من کاری برنمیاد 

و فقط باید سکوت کنم و صورتمو برای دیگران با سیلی سرخ  نگه دارم

مقصر خودم بودم انتخابم اشتباه بود  ولی خیلی خیلی  تلاش کردم زندگیم بهتر بشه ولی نشد  ...

منم واقعا دلم خیلی شکسته حالم خرابه بخاطر بچه نداشتن و ناباروری اون همه جور دوا دکتر کردم بخاطرش طلاهای خونه پدریمو فروختم پولا رو جمع کردیم تا خونه بسازیم کم خرج کردم ولی دیشب ساعت ۲ شب دیدم صفحه گوشیش روشنه تا منو دید گذاشت زیر پتوش بهش گفتم‌ببینم چیه گفت گوشی شخصیه خیلی خیلی دلم شکست کاش انقد وابسته نباشم ادم احساسی هستم و خیلی ساده گول میخورم

کسی که حاضر نشد فقط صفحه گوشیشو بهم نشون بده تا یکم‌منو اروم کنه دیگه نمیشه روش حساب کرد 

اتاقمو جدا کردم باهاش بزار هرچی میخاد بشه بشه

همیشه میخاد یه کاری کنه حرص منو دربیاره