2777
2789
عنوان

بی محلی همسرم

2452 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من خیلی خستم از زندگیم احساس میکنم ته خط همینجاست که ایستادم

همسرم محبت نمیکنه دستمو نمیگیره دردو دل نمیکنه حتی نزدیکی هم....

کلا ناهار میخوریم شام میخوریم بعدشم هر کی اتاق خودش

راستش از بس بی محلی دیدم تصمیم گرفتم مثل خودش رفتار کنم تا بیشتر از این داغون نشم جدیدا به این نتیجه رسیدم که خیلی آویزونش بودم اخه چقد من قدم بردارم اونم میتونه یه تکونی بده خودشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اویزون نباش خودش میاد

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

عزیزم منم یه وقت هایی شوهرم اینطوره بعد میرم تو اطاق و بهش محل نمیدم دنبالم میگرده تو هم محل نزار ولی به خودتم برس

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍

عزیزم تو رو خدا اگه بچه داری اینکار و نکن پدر من سرد بود مادرم به مرور سرد شد تا حدی ک الان حوصله نداره جواب بابامو بده ما این وسط داغون شدیم فقط البته فقط من ابجیامم که عین خیالشون نیست

دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️
چن سالته؟ چن وقت ازدواج کردی؟  از اولم همینجوری بودن؟

من خودم ۲۸ سالمه ولی اوایل نامزدی خوب بود بعد عروسی دیگه کم کم اینجوری شد یه بار قهر کردم رفتم گفت درست میشم بیا ولی اومدمو همین شد

بجای بی محلی کردن 

ریشه مشکلو دریاب سعی کن حلش کنی با محلی نه تنها درست نمیشه بدترم میشه سعی کن باهاش حرف بزنی بفهمی چرا سرده باهات اون نمیاد توبرو بهش بگو مشکلت چیه اگه بخوای بی محلی کنی اخر کارت ب طلاق میکشه مردا هم ب محبت احتیاج دارن ریشه یابی کن گلم 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
من خودم ۲۸ سالمه ولی اوایل نامزدی خوب بود بعد عروسی دیگه کم کم اینجوری شد یه بار قهر کردم رفتم گفت د ...

مثل خودش رفتار کنی ک بدتر میشه جذابتتو زیاد کن ک بیاد سمتت..ببین مشکل جنسی، کاری ... داره یا نه

عزیزم تو رو خدا اگه بچه داری اینکار و نکن پدر من سرد بود مادرم به مرور سرد شد تا حدی ک الان حوصله ند ...

چیکار کنم بنظرت بچه ندارم برم آویزون شم ؟ باورت میشه حتی اشتباهی هم دستش بهم نمیخوره؟؟

بجای بی محلی کردن  ریشه مشکلو دریاب سعی کن حلش کنی با محلی نه تنها درست نمیشه بدترم میشه سعی ک ...

من دارم ۶ ساله ریشه یابی میکنم هر دفعه میگه جبران میکنم احساس میکنم میخواد یه کاری کنه که دیگه خودم بگم من دارم میرم خیالش راحت بشه