2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این پسر

71 بازدید | 10 پست

هم دانشگاهی ام هست اومد گفت من ازت خوشم اومده و داریم آشنا میشیم پسره شهرستانی هست از یک شهرستان خیلی کوچیک هر دو پیراپزشکی می خونیم 

به لحاظ تیپ و قیافه نسبت به من خیلی معمولی هس

من توی یک شهر بزرگ زندگی کردم و دختر مورد توجه خانواده بودم ولی اون نه 

به لحاظ سن تحصیلات تفاهم داریم و پسر خوبی هست و واقعا اولین رابطه اش رو داره تجربه می کنه و حس هول بودن ازش نمیگیرم

اما خیلی خنگههههه بلد نیس چجوری باهام رفتار کنه که دلمو ببره🥲💔

بهم میگه اولویت ات باید خونه باشه در آینده 

یا اگر مشکلی پیش اومد باید بریم شهرستان زندگی کنیم😐

از قاطی حرفاش فهمیدم ترسو هم هست مثلا میگم من خیلی مسافرت دوست دارم بعد میگه ولی اگر توی جاده اتفاقی پیش بیاد چی یا نمیتونم و برام سخته یک هفته جای شلوغ باشم😐😐😐😐

برای کار هم میگه اولویت ات باید خانواده باشه و این حرفای مضخرف 

منم گفتم تو روز اول دیدی من دارم درس می خونم و قطعا قراره برم سر کار چرا پیشنهاد دادی؟تازه یک ماه شد از اولین پیامش و ۲ یا ۳ بار بیشتر ندیدمش که دیشبی یکمی طولانی بود

اول اینکه من کلاً هر کسی که تو دانشگاه آشنا می‌شه رو مخصوصاً سال اول و دوم دانشگاه واقعا میگم درگیر این مسائل نکنید مخصوصاً تو محیط دانشگاه براتون حرف دارم میارن و اینا و علاوه بر اونم اینه که بیشتر آقایون واقعاً واقعاً با خانم‌ها فرق می‌کنن یعنی بعضاً آقایون روابط سطحی می‌بینند و  بلند مدت نمی‌بینند ولی خانوما دلبسته میشن و اتفاقاتی که تو نی‌نی سایت زیاد می‌افته و احتمالاً خودتونم بدونید 

که ان شاءلله برای شما نیوفته

من پیشنهادم به شما اینه که خانواده‌هاتونو با هم آشنا کنید بزار مادرت با مادرش حرف بزنه و اگه اوکی بود شرایطتون و سطح زنذگی به هم میخورد 

پدرت با پدرش حرف بزنه و بعد بیان خواستگاری یا جلسات آشنایی بزارید

مشاور و اینا برید تا ببینید و آیا واقعاً به درد هم می‌خورید یا نه و بعد اگه به درد هم خوردید ازدواج کنید عمر خودتونو هدر ندید وقتتونو هدر ندید

بازم هرچی خودتون میدونید من نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه من کلاً هر کسی که تو دانشگاه آشنا می‌شه رو مخصوصاً سال اول و دوم دانشگاه واقعا میگم درگیر ...

ما سال آخریم من به مامانم و پدرم گفتم 

اون فقط خواهرش بهم میگه میترسم با شکست مواجه بشه یا میگه اونا تفکراتشون بسته اس نمیخوام بیخودی نگرانشون کنم تا قطعی نشده 

چیکارش کنم الان؟

جلسه اول رفتیم مشاوره

اول اینکه من کلاً هر کسی که تو دانشگاه آشنا می‌شه رو مخصوصاً سال اول و دوم دانشگاه واقعا میگم درگیر ...

پس دیگه جوابش رو نمیدم 

دیشب حتی بهم یک شام هم نداد فقط برام خوراکی خرید😑میترسم خسیس باشه

پس دیگه جوابش رو نمیدم دیشب حتی بهم یک شام هم نداد فقط برام خوراکی خرید😑میترسم خسیس باشه

نمیدونم

صحبت منو اصلا ملاک قرار ندید با خانواده مطرح کنید لطفا اصلا ملاک قرار ندید من مشاور نیستم 

خب شماره خانواده شو بگیریدو ...اینا بگید خانواده تون زنگ بزنن بهشون

بهش گفتم حس می کنم نسبت به منم تردید داری و دو دلی گفت آره 

درصورتی که اونی که داره سرش کلاه میره منم 

من خوش چهره ام خانواده خوبی دارم تحصیل کرده ولی اون روستایی چهره معمولی و خیلی هم کم حرفه و اجتماعی نیست