2777
2789
عنوان

دعوای با شوهرم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 145 پست
بدون اجازه زن دوم نمیتونه بگیره. خیانتم بکنه اگ بفهمی شکایت کنی هم خودشو هم زنه رو جرررررررش میدن. ...

هنوزم این قانون هست؟؟

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی رو زیر سر داره که اینجوری حرف میزنه

والا نمی‌دونم بنظر منم آخه داره اعتمادم و ازبین میبره

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

من باشم جررررش میدم بدووون شک..

عاخه چه معنی داره این حرفا

حالا اگه یه زن این حرفو بزنه همونجا سرشو میبرن می ذارن رو سینه ش😒

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
شوهر منم همین گهه

اینا واقعا چرا اینطورین

توروخدا اگه بچه نداری جداشو ببای من همیشه همینو میگفت بعد از این ادمای غیرتی ومتعصب بود امسال بعد ۲۰ ...

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩خیلی اوقات به جدایی فکر میکنم ولی باز خونواده هامون آشتی مون میدن

آهان اینم حرفیه ولی گاهی میخواد برم جایی مثلا پیش مامانش خوب شرایطشو ندارم میگم ببین مثلا نمیتونم دع ...

وقتی شوهرت سر هرچیزی دعوا راه میندازه باید طریقه ی نه گفتنت رو عوض کنی، مثلا همون اول گارد نگیر هی بگی نمیتونم نمیشه. کلا همیشه اول جملت مثبت باشه، مثلا بگو باشه فلان  کارو میکنم اما به نظرت میشه با این حال اینکارو انجام بدم؟؟ . نمیدونم تونستم منظورمو بفهمونم یانه. این روش رو یه مشاور توی شبکه دو گفته بود. من همیشه با این ترفند شوهرمو تو بدترین شرایط رازی میکنم.یعنی باید اول بگی باشه و حق رو به اون بدی بعد حرف خودتو بزنیو ازش نظر بخوای. مردا خیلی غرور دارن اگه همون اول بگی نه و زودگارد بگیری دیگه ادامه حرفتو، حتی اگه کاملا درست ومنطقی هم باشه نمیشنوه 

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
ماهم دعوا افتادیم قهریم.مقصرم بابا ننه هاشونن اینجوری تربیت کردن مخصوصا ننه هاشون.برا من که ثمره نته ...

خانواده شوهرم یه آدمایی که اصلا تعادل ندارن دیدی یه مدت خوبن ارشادش میکنن دیدی یه مدت کاری میکنم که دوست دارم فقط جداشم