سلام بچه ها شوهر همش دعوا میکنه سر چیزای الکی وقتی دعوا میکنیم همش اسم زن دوم میاره که میگیرم و نشونت میدم و فلان این کار اعصابمو داغون میکنه واقعا میشکنم ازاین حرفش نمیدونم دیگه چیکار کنم خوب یه دعوای زن و شوهری یه حرفایی میشه دلیل نمیشه همش اسم زن دوم بیاری واقعا خستم کرده ازاین رفتار احمقانه اش یه اخلاقی گوهی داره سر یک چیزی لج کنه اون کار رو حتما انجام میده عین یه بچه است همش منو بد میبینه درصورتیکه هیچ بدی بهش نکردم همش میخواد منو بد کنه هیولا کنه اصلا یه بچه است رفتارش چطوری رفتار کنم واقعا ناراحتم کسی هست از تجربه هاش برام بگه کسی بوده مثل من باشه ...
خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آهان اینم حرفیه ولی گاهی میخواد برم جایی مثلا پیش مامانش خوب شرایطشو ندارم میگم ببین مثلا نمیتونم دع ...
وقتی شوهرت سر هرچیزی دعوا راه میندازه باید طریقه ی نه گفتنت رو عوض کنی، مثلا همون اول گارد نگیر هی بگی نمیتونم نمیشه. کلا همیشه اول جملت مثبت باشه، مثلا بگو باشه فلان کارو میکنم اما به نظرت میشه با این حال اینکارو انجام بدم؟؟ . نمیدونم تونستم منظورمو بفهمونم یانه. این روش رو یه مشاور توی شبکه دو گفته بود. من همیشه با این ترفند شوهرمو تو بدترین شرایط رازی میکنم.یعنی باید اول بگی باشه و حق رو به اون بدی بعد حرف خودتو بزنیو ازش نظر بخوای. مردا خیلی غرور دارن اگه همون اول بگی نه و زودگارد بگیری دیگه ادامه حرفتو، حتی اگه کاملا درست ومنطقی هم باشه نمیشنوه
هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒