2777
2789
عنوان

دعوای با شوهرم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2184 بازدید | 145 پست
مادر شوهر همه از لحاظ همه جن هست خخخ ولی ما هم از اونا بدتر میشیم اروم نشو خیلی عذر میخام ها خر میشی ...

منم هوس کردم برم لباس بپوشم

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
منم هوس کردم برم لباس بپوشم

این حرفامو بکنم ولی سعی کن شوهرتو هم تو خوشی به خودت وابسته کنی جوری که فقط فک کنه زنش عالیه شوهرم مثلا پیش مادرشوهرم ضد من حرف بزنه الکی یواش میگم بنظرت خوابیدن تو مبل خوبه دیگه اون حرف منو میفهمه زود پشت منو میگیره باور کن اینا تجربه اس

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا خبر نداشتم خونشون بودم دیدم دارن میگن اره فلان‌ماشین و بخریم و این چیزا من که چیزی نگفتم ساک ...

این مسئله ها رو باهاش درمیون بزار که اگه فردا کسی خواست میخواد چیکار کنه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
این حرفامو بکنم ولی سعی کن شوهرتو هم تو خوشی به خودت وابسته کنی جوری که فقط فک کنه زنش عالیه شوهرم م ...

آره باید همه چیزای عالیو به خودم جذب کنم خدایی اصلا انگار سیاست ندارم

این حرفامو بکنم ولی سعی کن شوهرتو هم تو خوشی به خودت وابسته کنی جوری که فقط فک کنه زنش عالیه شوهرم م ...

خیلی ساده ام انگار

چن سالته تو؟

۲۲

۲۲

من ۲۳ سیاست یاد بگیر برو تو پیج های سیاست زنونه اونارو بخون همش اخم تخم نکن به خودت برس تو هر شرایطی هیچ وقت با لباس راحت نباش تنگ باز باش بخدا مردا اینجوری دوس دارن ما میخندیم ولی اون خواسته اوناس

تاریخ99/9/9هیچی نمیخام 
من ۲۳ سیاست یاد بگیر برو تو پیج های سیاست زنونه اونارو بخون همش اخم تخم نکن به خودت برس تو هر شرایطی ...

خدایی قبول دارم چون وقتی لباس نیمه بازه همش نگاه میکنه 

من ۲۳ سیاست یاد بگیر برو تو پیج های سیاست زنونه اونارو بخون همش اخم تخم نکن به خودت برس تو هر شرایطی ...

یا وقتی از نظر جنسی تامینش میکنم انگار احساس بهتری داره زندگیم

ن عزیزم شما زیادی کوتاه اوندی. بدون اجازه ک زن نمیتونه بگیره. مهریه و نفقه هم ک باید بده. جهیزیه م ک ...

عقدش کرده بود عزیزم خب محضر نکردن فایدش چیه؟ فاکتورامم بردم وقتی خودش نبود چ فایده؟ گم و گور شده بود اگ بخوان ندن بهت چیزی اونقد اذیتت میکنن میبرنت میارنت ک یچیم بدی بگی فقط راحت شم