2777
2789
عنوان

دعوای با شوهرم 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 145 پست
وقتی شوهرت سر هرچیزی دعوا راه میندازه باید طریقه ی نه گفتنت رو عوض کنی، مثلا همون اول گارد نگیر هی ب ...

شاید واقعا موثر باشه چون واقعیتش همیشه گارد گرفتم

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
خانواده شوهرم یه آدمایی که اصلا تعادل ندارن دیدی یه مدت خوبن ارشادش میکنن دیدی یه مدت کاری میکنم که ...

نه برا من هیچی  بهش یاد نمیدن😊خیلیم عوضیه مادرش.قبل ازدواج فرشته بودن اینقد ظاهر داشتن بعد عقد کم‌کم واقیت و دیدم تا جاییک شوهرم خونه و ماشبن و میزنه به نام مادرش تا این حد...حالا بقیه بماند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش به هر بهانه ای پول بگیرید همش خرج بتراشید لااقل دلتون خنک شه

همین کارو میکنیم ولی باحرفاش اتیشمون میزنه اگه میرفت یه زن سالمو میگرفت اینقدر نمیسوختم که رفت با یه زن شوهر دار ریخت رو هم😖😖

I am nurse
ازش به هر بهانه ای پول بگیرید همش خرج بتراشید لااقل دلتون خنک شه

دقیقا گفتم لباس جدید می‌خوام کفش می‌خوام خاک تو سر کرونا میترسم برم بازار وگرنه خدایی میرفتم یه خرج میتراشیدم 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
جایی نداریم بریم سه تا بچه با مامانم مهریه مامانمم خیلی کمه هرچی هم داره به نام خودشه .همش میخنده ال ...

واقعا آدم متاسف میشه بنظرم واقعا مار خوبی میکنن مهر رو زیاد میکنم خیلی ها تضمین زندگیشان به این شوهر جماعت اصلا نمیشه اعتماد کرد

شاید واقعا موثر باشه چون واقعیتش همیشه گارد گرفتم

من بهت قول میدم جواب میده. از شوهر خودم لجباز تر هیجا نیست....

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒

آهوم چون واقعا لجباز یه دفعه قهر کردیم تا سه روز رفت اینقدر گریه کردم حالم بد شد 

من نمیخوام بره می‌خوام یه جوری بهش بفهمونم نباید بره باید بمونه من زنشم نباید تنهام بزاره

هنوزم این قانون هست؟؟

اره بابا نترس. فقط از زنه هم ب جرم رابطه نا مشروع شکایت کن. اگ فهمیدی با کسی رابطه داره نباید زود وا بدی اول مدرک جمع کن بعد شکایت کن

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
من متوجه نشدم عزیزم

میگم بعضی ها کار خوبی میکنن مهرشون زیاد میکنن واقعا تضمین زندگیشونه بعدها ،به مردا نمیشه واقعااعتماد کرد ببخشید خیلی ناراحتم ..... اصلا نمی‌دونم چطوری  مینویسم 

عاقبت نداره اینکارا صبر کن و ببین به چه روزی میوفته 

واقعیتش صبرم تموم شده دیگه نمیکشم تا حالام اگه خودمونکشتم واسه مامانم بوده که دیگه داغی رو دلش نزارم

I am nurse
عاقبت نداره اینکارا صبر کن و ببین به چه روزی میوفته 

ینی جواب میگیرن؟؟منم خیلی شوهرم و خانوادش دلمو میشکونن خییلی دلم بلرزه میگم خودت دختر داری سرت بیاره دامادت در آینده بفهمی من جی میکشم...💔💔💔💔شوهرمم خیلی دلمو میشکونه