2777
2789
عنوان

دعوای با شوهرم 😢😢

2180 بازدید | 145 پست

سلام بچه ها شوهر همش دعوا می‌کنه  سر چیزای الکی وقتی دعوا میکنیم همش اسم زن دوم میاره که میگیرم و نشونت میدم و فلان این کار اعصابمو داغون می‌کنه واقعا می‌شکنم ازاین حرفش نمی‌دونم دیگه چیکار کنم خوب یه دعوای زن و شوهری یه حرفایی میشه دلیل نمیشه همش اسم زن دوم بیاری واقعا خستم کرده ازاین رفتار احمقانه اش یه اخلاقی  گوهی داره سر یک چیزی لج کنه اون کار رو حتما انجام میده عین یه بچه است همش منو بد میبینه درصورتیکه هیچ بدی بهش نکردم همش میخواد منو بد کنه هیولا کنه اصلا یه بچه است رفتارش چطوری رفتار کنم  واقعا ناراحتم کسی هست از تجربه هاش برام بگه کسی بوده مثل من باشه ...

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

دم عیدی دعواتون چیه اخه مردا هار شدن چرا دلیلشو نمیدونم    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قهرم 

ایشالله اشتی کنید

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

بدون اجازه زن دوم نمیتونه بگیره. خیانتم بکنه اگ بفهمی شکایت کنی هم خودشو هم زنه رو جرررررررش میدن.

خیالت تخت

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

توروخدا اگه بچه نداری جداشو ببای من همیشه همینو میگفت بعد از این ادمای غیرتی ومتعصب بود امسال بعد ۲۰ سال زندگی گندش دراومد به زن شوهر دارم رحم نمیکنه😭

I am nurse
دم عیدی دعواتون چیه اخه مردا هار شدن چرا دلیلشو نمیدونم      

احتمالا خونه نشین کرونا اومد همشون انگار هار شدن اصلا جنبه خونه نشستن رو ندارن

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

ولش کن جوابشو نده. حتما چند بار نقطه ضعف نشون دادی که حالا هربار میگه. کلا تو دعوا ها سعی کن شرمندش کنی باسکوتت

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
شوهرمنم کپی شوهرته اینا ادم بشو نیستن همشم نشات میگیره از تربیت بدشون

همینو بگو نمی‌دونم واقعا بعضی موقع ها  جونم به لبم میرسه

منم قهرم  ایشالله اشتی کنید

آن شالله

بگو برو بگير كي مياد تورو تحمل كنه

مگه میفهمه وایی آن شالله نصیب آت نکنه یه آدم زبون نفهم

ولش کن جوابشو نده. حتما چند بار نقطه ضعف نشون دادی که حالا هربار میگه. کلا تو دعوا ها سعی کن شرمندش ...

آهان اینم حرفیه ولی گاهی میخواد برم جایی مثلا پیش مامانش خوب شرایطشو ندارم میگم ببین مثلا نمیتونم دعوا راه میندازه