2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

563 بازدید | 44 پست

بچه ها واسه بهبود زندگی مشترک چ راه کارایی دارید؟

من دارم لاغرمیکنم مطمئنم با لاغریم زندگیم بهتر میشه

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

با لاغری؟ 😂

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطشو ب ماهم بگو

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

😐😐😐😐😐منم دارم چاق میشم مطنعنم زندگی مشترکم عالی میشه دیگ

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

چون خیلی چاقم و شوهرم از تو نامزدی یا حتی قبلش بهم میگف باید لاغرشی ولی اهمیت نمیدادم

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

😁😂🤣🤣من کار خاصی نمیکنم نشستم خونه به نظرم با نشستن تو خونه تو این روزا زندگیا بهتر میشه

کروناهم جمع میشه

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.