خانوما مواد این شیرینی رو دارم به جز پودر قند. اکر قند. و اسیاب کنم همون میشه دیگه؟ بعد سوال مهم دبگه قالبشم ندارم. نمیخوام از خونه برم بیرون. میتونم به جاش از این درای شیر استفاده کنم؟
همیشه توکلت به خدا باشه وامید وار باش؛ نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم زندگی شیرین می شود خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پودر شکر میزنند قند نمیزنن که فالب خواستی بزنی خیلی فشارش ندی چون میره تو در نوشابه در نمیاد ...
تاحالا درست کردی؟میتونی موادش رو با اندازه لیوان به من بدی؟نخندیا ترازوم دست مامانمه. الان ۳هفتس ندیدمش. تا بهد ۱۵خم نمیرم که ازش بگیرم. اردو روغن و پودر قند با لیوان چقدر میخواد؟
منم چند روز پیش بدون ترازو درست کردم خخخ دوتا استکان ارد نخود یه استکان کمتر پودر ...
به خدا اسیر شدیم عیدیه. بچه هام کچل کردن شیرینی میخوان. من تم میترسم از بیرون بخرم هم نمیخوام برم بیرون. دیدم اینارو دارم گفتم با اینا درست کنم. با این میزان چقدر بهت شیرینی داد؟خوب سد؟