2777
2789
عنوان

بیاین عجیب ترین عروسی هایی که رفتیمو بگیم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 91 پست

یه بنده خدایی هم تعریف میکرد که رفتن عروسی خانواده یه ادم مذهبی بعد عروس لباس عروس پوشیده بود روش چادر مشکی

همه همسکوت هرازگاهی یه پیرزنه میگفته صلوات

تازه جلو در تالار هم عکس شهیدای مدافع حرم بوده

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه تو عروسیم چایی میدن مگه🤣

وای  من به پسرم چای نمیدادم توی یک عروسی رفتیم چای نبات برا مردا گذاشته بودن توی حیاط .پسرم تعجب کرده بود اومد داخل با داد گفت مامان چای بیارم برات من با بابا جون ۵ تا چای خوردم 😒آبروم رفت .گفتم حالا همه میگن چه نخوردن 🤕🤦‍

راستش پدرشوهرم میخواست جلو بشینه دیگه فامیلاشون گفتن نمیشه که عروس بره عقب ! اونوقت دیگه رقت عقب نشس ...

عجب از کار پدرشوهرت یعنی خدا وکیلی با چه رویی میخواست جلو بشینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میبینی چقد عجیبه😕😕😕ولی بزرگترامون عادت دارن و متاسفانه نمیشه حذفش کرد.

الان تو شهر مام زمستونا چای و‌نسکافه میدن. تو تالار تابستونم شربت. چقدم باکلاسه هرکی نده خسیس و بی کلاس میگن خخخخخ 

الان تو شهر مام زمستونا چای و‌نسکافه میدن. تو تالار تابستونم شربت. چقدم باکلاسه هرکی نده خسیس و بی ک ...

کسی چای نده یجوری پشتش حرف میزنن ک انگار همه گشنه برگشتن😐😐😐

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

اسی مرسی.خیلی خندیدم.ولی خودت از همه بیشتر عروسی عجیب دیدی😂😂😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یک عروسی رفتیم مادر عروس حاج خانمی بود موهاشو شینیون کرده بود و ارایش انچنانی .بعد چندتا مرد اومدن توی زنها .رفت یک دستمال کاغذی گذاشت روی سرش شروع کرد راه رفتن توی سالن .ماهم با تعجب نگاش میکردیم که این الان حجابشه ؟😲😲

یکی دو جا عروسی رفتیم میوه و شیرینی رو گذاشته بودن توپیشدستی میاوردن

وااااا این عجیبه از نظرت توی منطقه ما کلا این طوریه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
این عمق فاجعه اس،🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا.   کلا توی عروسی هایی که رفتم بیشترشون این طوری بوده 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی