مثلا فک کن با اون همه شیک وپیک کردن بشینی خورشت بخوری بعد خورشت بریزه رو لباست!!!!
😂😂😂البته هرجا یجوریه.لابد رسم دارن.مثلا ما تو عروسیامون حتتتتما چای با استکان سرو میشه.البته اگه هوا خنک باشه.لیوان یبار مصرف نه هااااا!استکان کمرباریک.نمیدونم چرا😕😕😕
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
یکی که میگفت ما عروسی فامیلمون ماکارونی دادن فک کن ماکارونی از دهنت اویزون فیلمبردارهم بیاد بالا سرت
😀😀😀😀
میش برای سالم به دنیااومدن نی نیم یک صلوات بفرستین؟ انشاالله حاجت روابشین به نکات زیر توجه شود: شماره۱ واقعی شد ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-انشاالله از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهدبود
میبینی چقد عجیبه😕😕😕ولی بزرگترامون عادت دارن و متاسفانه نمیشه حذفش کرد.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
ماهم یه جا عروسی رفته بودیم سفره انداختن به جای سبزی با یه وان بزرگ فلفل دلمه آوردن وسط سفره ب ...
😂😂😂ینی شام فلفل دلمه داشتن؟
ی عروسی رفتیم وای دختر همسایمون . با داماد تمرین کرده بودن از اینا ک داماد دست عروسو میگیره عروس میچرخه. وای داماد بنده خدا از اولش هول کرد عروس ک میچرخید خودشم دست عروسو بالانگه داشته میچرخید از کونمخوردن بهم . وای چقد میخندیدیم همزمان میچرخیدن هر چی فیلمبردار میگفت داماد انگار حالیش نمیشد دوباره تکرار میکرد