2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقدر.........🤯🤯🤯🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 67 پست
منم

والا به خودا😣😣

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گلم همه چی برامون تهیه میکنه واسمون کم نمیزاره ((فقط نباید عصبیش کنی)) ولی خب وقتی اونا قدرتو نمی ...

بخشندگی یعنی همین که توقع جبران از طرف مقابل نداشته باشی و بدون چشم داشت خوبی کنی

مطمئن باش کارما این کار خوبتونو به خودتون برمیگردونه

منت نکش از غیر پر و بال خودت باش...🌱
بخشنده بودن که یه طرفه نمیشه.حداقل بدن به یکی که دستش نباشه و محتاج باشه اینجوری میشه بخشندگی

خخخخخ

نه دیگه 

اینکه پینک پنگ میشه،یکی من یکی تو

بخشنده یعنی چشمتو ببندی و ببخشی

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
خوبی عشقم..منو یادت میاد😣😣

بله بله

هم رای بهم دادی و هم جز کاربر دوست داشتنی معرفیم کردی😍😍😍😍🙋🙋🙋💃💃💃💃

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
خوبی عشقم..منو یادت میاد😣😣

قربووونت

خودت چیطوری؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بخشندگی یعنی همین که توقع جبران از طرف مقابل نداشته باشی و بدون چشم داشت خوبی کنی مطمئن باش کارما ا ...

میدونم عزیزم.خودمم خیلی به بقیه کمک میکنم 

اما انتظار ندارم ازشون

ولی هر چیزی حدی داره

مخصوصا با ادم نفهم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

دایی منم امسال صد به بچه هام عیدی داد زنش بفهمه نمیذاره تا پنج سال به بچه هام چیزی بده داییم خداروشکر وضع مالیش خوبه شاید من نتونم مثل اون برلی بچه اش جبران کنم ولی مامانم خیلی خیلی براش جبران میکنه چند برابر پولی که اون به بچه های من میده رو مامانم تو مناسبتای مختلف جبران میکنه

من خودمم حساسم چهارتا خواهرشوهر دارم که فقط یکیشون برای خودم و شوهرم و بچه هام هرکاری میکنه بی انصافیه که محبتشو جبران نکنیم ولی بقیه حتی حال بچه هامم نمیپرسن منم حرصم میگیره یه هزارتومنی از سمت ما بره سمتشون ولی هی به خودم میگم عیب نداره حرص نخور یه داداش دارن جلو شوهراشون بذار سر بلند باشن اینطوری میگم که کمتر حرص بخورم😐

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
نه عزیزم ازش خیییلی بزرگتره چون چند بار جاریم هر کرده رفته خانوادگی ازش بدشون میاد 

اوخیش خیالم راحت شد 🤲🤲🤲

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
واقعا بعضیا خیلی نفهمن

بیخیال.اگر مثل اونا رفتار کنیم چه فرقی باهاشون داریم؟بحث مالیش نیست.بحث محبتیه که یک طرفست.که اونم واسم مهم نیست.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑