2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقدر.........🤯🤯🤯🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 67 پست
میدونم عزیزم.خودمم خیلی به بقیه کمک میکنم  اما انتظار ندارم ازشون ولی هر چیزی حدی داره مخصوص ...

خیلی کمک یکطرفه بکنی میشه توقع اضافه

مثل جاری بیشعور و نفهم من و برادرشوهرگاو و شترم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

همینکه به خودت میده خوبه پدر منم اینجوریه مادرم فقط تویه مورد که خواهرزادش پول خواست اونم بانقشه گفت این چکو تو ضامن شو من پولشو بگیرم بعد کارمیکنم بعدا فهمیده شد چک دزدیه و آقا الان توخارج باهمون پول پدرم رفت خارج اونموقع ۱۲میلیون بود بخدا به رخ نمیکشیم اما پدرم دست و دل باز ولی هیچ توقعی از پس گرفتن خوبیهاش از کسی نداره میگه خود خدا پاداششو میده و بنظرم پاداشش رو از خداهم میگیره 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین‌ شوهر پخمه من کاری نمیتونی بکنی وگرنه بد میشی تا خودش تجربع نکنه نمیفهمه 

والا از همین برادرهاش کلی ضربه دیده

حتی با یکیش دعواش شده بود برادر شوهرم داد زد ((زنتو و دخترتو.....))

اونوقت دخترم فقط ۷ ماهش بود😟😟

ازشون متنفر شدم😭

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
همینکه به خودت میده خوبه پدر منم اینجوریه مادرم فقط تویه مورد که خواهرزادش پول خواست اونم بانقشه گفت ...

دوست دارم اینطوری فکر کنم

اما واقعا قدر نمیدونن

فققققط برای تولد پسرم ۵۰ داد و تماااام حتی خونه م هم کادو نیاورد

عید و بقیه چیزام ک هیجییی نمیدن...واقعا بهم بر میخوره

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
والا از همین برادرهاش کلی ضربه دیده حتی با یکیش دعواش شده بود برادر شوهرم داد زد ((زنتو و دخترتو... ...

وااای شوهرت باید میزد لتو پاره اش میکرد

خاااک بر سرش چقدر نفهمه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
والا از همین برادرهاش کلی ضربه دیده حتی با یکیش دعواش شده بود برادر شوهرم داد زد ((زنتو و دخترتو... ...

😳😳😱😱😱یا علی 

چطوری می تونه این حرفو بزنه 

اگه من بودم ک کلا قطع رابطه می کردم شوهرت چ ریلکسه

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم
دقیقا بخاطر همینا نمیخوام بهش محبت کنه🤯🤯🤯

پس کلا حق با شماست

چقدررررر ناراحت شدم😞😞

دوست دارم اینطوری فکر کنم اما واقعا قدر نمیدونن فققققط برای تولد پسرم ۵۰ داد و تماااام حتی خونه م ...

بیخیال عزیزم حتما که نباید خیر از اونا دید ایشالله که همسرتون ۱۰۰برابرشو بدست بیاره غصه نخورید مردو نمیشه خصلتشو عوض کرد

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

نه،، عزیزم 💘،،

بگو جاری دیشب بهم گفت خودمون خریدیم10 تا💀😑

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
بیخیال عزیزم حتما که نباید خیر از اونا دید ایشالله که همسرتون ۱۰۰برابرشو بدست بیاره غصه نخورید مردو ...

ندیدی گفت

چی بهش گفته لندهور

😳😳😱😱😱یا علی  چطوری می تونه این حرفو بزنه  اگه من بودم ک کلا قطع رابطه می کردم شوهرت ...

بخدا شوهر من سر یه حرکت جاریم

کلا قطع رابطه کرد

خخخخخ نه دیگه  اینکه پینک پنگ میشه،یکی من یکی تو بخشنده یعنی چشمتو ببندی و ببخشی

اره ولی به کسی نیازمند باشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین