2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقدر.........🤯🤯🤯🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل رو خالی کن. و توش شیشته پاک کن بریز.

اسید😅😅😅

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
چه شوهر خوب و دست و دلبازی چه ایرادی داره؟خیلیم خوبه ادم بخشنده باشه البته نه که از نیازای خورش بز ...

ن گلم همه چی برامون تهیه میکنه واسمون کم نمیزاره ((فقط نباید عصبیش کنی))

ولی خب وقتی اونا قدرتو نمیدونن چرا باید اینکارو بکنه...

دیروز ب جاریم گفتم یکم برام روبان بده ببندم به سبزه ام هیییچی نگف...نیاورد

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
بهش بگو پول مفت نیستا زحمت کشیدی براش میخوای محبت کنی همون پول که دادی بچه داداشت کافیه 

واقعا پول به این بدبختی درمیاد

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

نکنه به جاریت...... داره ...جای خالی را پرکنید😬😁

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

سیاست بخرج بده.بهش بگوعشقم من خودم دلم نمیادتو انقد زحمت میکشی من بدم ب کس دیگه نگه میدارم چونه هم لازمه هم اینکه ژل پیداکرثنش سخته من خودمم ژل زیاد نمیزنم قطره قطره میزنم ک دیرتموم بشه تو باز مجبورنشی ک بری پول بدی بخری دلم نمیاد دست خودم نیست

وخدایی ک بشدت کافیست...
فقط اسم کاربریت😐😂

اسمش منو هم کشته