2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقدر.........🤯🤯🤯🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 67 پست
اینم بخشندگی نیست ترحمه

ترحم و بخشندگی که معنیش خیلی خیلی متفاوته عزیزم.یعنی شما فقط از روی ترحم به یه نیازمند کمک میکنی؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترحم و بخشندگی که معنیش خیلی خیلی متفاوته عزیزم.یعنی شما فقط از روی ترحم به یه نیازمند کمک میکنی؟

نه قطعا

اما اینکه بگم چوووون نیازمند بود من بهش کمک کردم میشه ترحم

اگر به نیازش نگاه نکردم و کمک کردم میشه سخاوت

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
ندیدی گفت چی بهش گفته لندهور

نه عزیزم نخوندم ادامشو بزار بخونم چیشد من بعدش رفتم الان باز تاپیکو پیداکردم

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
نه قطعا اما اینکه بگم چوووون نیازمند بود من بهش کمک کردم میشه ترحم اگر به نیازش نگاه نکردم و کمک ک ...

سخاوت کردنم حدی داره خب زیاد که از حدش بگذره دیگه نمیشه اسمشو گذاشت سخاوت میشه خریت  

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
سخاوت کردنم حدی داره خب زیاد که از حدش بگذره دیگه نمیشه اسمشو گذاشت سخاوت میشه خریت    

اگه اینجوری بود خدا باید کل ابنا بشر رو بفرسته جهنم چون به حد کافی بخشندگی کرده دیگه نیاز به بخشش بیشتر نیس نباید از حد بگذره

لطفا دبگه ریپلای نکنید 

اگه اینجوری بود خدا باید کل ابنا بشر رو بفرسته جهنم چون به حد کافی بخشندگی کرده دیگه نیاز به بخشش بی ...

شما خودتو با خدا مقایسه میکنی؟نعوذ بالله.ما که جنگ نداریم‌میگین ریپلای نکنین اگه مفهوم تبادل نظر رو نمیدونید اکی منم علاقه‌‌ای به حرف زدن با شما ندارم.

شما خودتو با خدا مقایسه میکنی؟نعوذ بالله.ما که جنگ نداریم‌میگین ریپلای نکنین اگه مفهوم تبادل نظر رو ...

خودم رو مقایسه نکردم الگو برداری کردم

گفتم ریپ نکنید چون دیگه حرفی برای گفتن نداشتم

موفق باشید