2777
2789

بچه ها میگن مصرف لیمو و مایعات و خیار و ...میاره پایین

چقدر طول میکشه؟؟؟مثلا چند ساعت یا چند روز؟ 

الان هر روز میگیرم همون ۱۲ رو ۷ یا ۱۲.۵ رو ۸ میشه 

یکم سرم درد میگیره و چشمام...نمیدونم از اونه یا نه...

باردارم ماه ۶ هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشارتون بالا نیس که اصلا.

تا خود سیزده نرماله سیزده به بالا فشارخون تلقی میشه.

ابغوره بدون نمک سریع اثر میکنه بیست دقیقه نیم ساعت طول میکشه پایین بیاره

ابلیمو طبیعی هم همون قدر طول میکشه پایین بیاره

فشارتون بالا نیس که اصلا. تا خود سیزده نرماله سیزده به بالا فشارخون تلقی میشه. ابغوره بدون نمک سری ...

والا قبلا همش ۱۰ ،۱۱ بود الان که میگیرم اینطوری شده میترسم بالاتر بره...

والا نمکم حذف کردم دو سه روزه

فشارتون بالا نیس که اصلا. تا خود سیزده نرماله سیزده به بالا فشارخون تلقی میشه. ابغوره بدون نمک سری ...

هفته قبل خیلی شوری خوردم خیار شور گوجه شور ، و کوکو سیب زمینی خوش نمک 

احساس میکنم هنوز اونا تو خونمه

والا قبلا همش ۱۰ ،۱۱ بود الان که میگیرم اینطوری شده میترسم بالاتر بره... والا نمکم حذف کردم دو سه ر ...

عزیزم اصلا نگران نباش.نگرانی و استرس خودش فشار خون رو به طور کاذب بالا میبره.

فشارتونم فعلا نرماله ولی یه وقت اگه خدایی نکرده دیدین بالاتر از ۱۳ رو ۹ شد حتما با دکتر زنانتون مشورت کنین.

عزیزم اصلا نگران نباش.نگرانی و استرس خودش فشار خون رو به طور کاذب بالا میبره. فشارتونم فعلا نرماله ...

ممنونم از پیامت عزیزم..امیدوارم اصلا به فشار من فکر نمیکردم ...اما الان یکی دو روزه ذهنم درگیرش شده 

گفتم همسرم کدو طبز و گریپ فروت بخره یکم کنترلش کنم بیشتر نره بالا

هفته قبل خیلی شوری خوردم خیار شور گوجه شور ، و کوکو سیب زمینی خوش نمک  احساس میکنم هنوز اونا ت ...

فک نکنم از هفته ی قبل اثرش مونده باشه. غذای شور که سعی کنین نخورین یه موقع هم پیش اومد اب زیاد بخورین که عملکرد کلیه زیادتر بشه و  با ادرار بخش زیادی از سدیم دفع بشه