2777
2789
عنوان

بچه ها دارم گریه میکنم

123 بازدید | 8 پست

مامانم منو گذاشته شاهد و دهمم

اونجا یکی از همکلاسیای سابقم که چادری هم هست و بخاطرم اذیت شد و یکم هم شوخ و پرو هست الان فک میکنم ازم بدش بیاد

تو کلاسمه و بعد از این که از مدرسه رفتم و عوض کردم مدرسمو حالا بعد از ۲ سال افتاده تو کلاسم 

اصلا حالم خوب نیست😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچه مچه نیستم

از تاپیکت معلومه .بخدا اینجارو دیگه زیر سوال نبرین.چیه مشتی بچه کلاس هفتمی هشتمی دهمی ریختن اینجاا از املا و انشا و رفیق مدرسه مینالن!!بابا وا بدین خب.اون بی صاحابو هم بده مامانت تا یه لنگه کفش نخوردی قشنگم

از تاپیکت معلومه .بخدا اینجارو دیگه زیر سوال نبرین.چیه مشتی بچه کلاس هفتمی هشتمی دهمی ریختن اینجاا ا ...

شما میتونی تشریف نیاری تو همچین تاپیکایی

شما خودتون دوست و رفیق بد نداشتین؟

خب نصیحت میخوام کسی که راهنماییم کنه نیست میفهمی؟

شما خودتونم شک ندارم کسیو ندارید که اینجا تاپیک میزنید و ازش راهنمایی میخواین غیر اینه؟