2777
2789

از قیمتاشون خبر دارید؟ و تنوعشون

بازار یا بازارچه نزدیک حرم یا مغازه سوتین فروشی سراغ دارید تو مشهد بهم ادرس بدید من برم اونجا؟ 

خواهش میکنم خیلی برام مهمه 

من نزدیک حرم اسکان میکنم

اگر جایی سراغ دارید راهنماییم کنید

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

17 شهریور،  قسمت سراهاش که حالت عمده فروشی دارن،  یکی از سراها،  لباس زیر میفروشن و قیمتاشونم خوبه. برو اونجا احتمالا مایو هم داشته باشن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره میفروشن ولی دقیقا ۲ یا ۳ برابر جاهای دیگه میفروشن

ای وای🤦🏻‍♀️حالا من چیکار کنمممم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

واااا اسی منظورت چیه من این همه توضیح دادم یعنی هیچی به هیچی؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

از بیرون بخر مایو 

من رفتم ابگرم اردبیل 

مایو داخل میفروختن ۷۰۰ ۸۰۰ 

بعد بیرون همون ۴۰۰ ۳۰۰ 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اونجا داره اما قیمتا فکر میکنم‌بالا باشه

نزدیک حرم لنا سنتر لباس زیر داره.میشه خیابون ۱۷ شهریور

پاساژهای اطراف همونجا هم مایو دارن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
17 شهریور، قسمت سراهاش که حالت عمده فروشی دارن، یکی از سراها، لباس زیر میفروشن و قیمتاشونم خوبه. ...

الان تو هفده شهریور حدالقل ۵ تا لباس زیر فروشی هست دیگه؟

گشتنش چقدر طول میکشه

من سمت حرم اون قسمت که پاساژ جهان نما هست هستم

چجوری باید برم تا اونجا

یه سری ها ۴ راه برق بهم معرفی کردن

خیابان مفتح و شیخ صدوق

اینا چطورن

اونجا داره اما قیمتا فکر میکنم‌بالا باشهنزدیک حرم لنا سنتر لباس زیر داره.میشه خیابون ۱۷ شهریورپاساژه ...

الان برم خیابدن ۱۷ شهریور پیدا میکنم لباس زیر فروشی؟ من اطراف حرم زیاد مغازه های اینطوری ندیدم

بیشتر پاساژ دیدم

الان تو هفده شهریور حدالقل ۵ تا لباس زیر فروشی هست دیگه؟گشتنش چقدر طول میکشهمن سمت حرم اون قسمت که پ ...

بچه مشهد نیستم 🫣😂

اون سرا که میگم بیشتر از پنج تا مغازه هست.  مخصوص لباس زیر هستن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

وای عزیزم

چرا خواستم راهنمایی های بیشتری بگیرم

اینجاهم اکثرا همون ۱۷ شهریور پیشنهاد دادن

یکی اینجا گفت ۱۷ شهریور سرای لباس زیر داره درسته؟