2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت

1189 بازدید | 32 پست

سلام دوستاي گلم همين الان بي بي چك زدم مثبت شد باور كنم؟

١٤ ماه منتظرم همسرم مشكل داره همين ماه دكتر بهمون گفت فقط با ميكرو اينجكشن احتمال بارداري داريد و گفت با اين اسپرم اگر باردار بشي ميفته

بچه ها خيلي نگرانم هزارتا فكر تو سرمه اخه كرونا هم هست 

الان چيكار كنم؟ شما چيكار كردين؟

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
تکون نخور ی وقت چیزیش بشه خدای نکرده خیلی ریلکس با ماسک و دستکش برو ازمایشگا😊

واي نميدونم چيكار كنم ؟اخه سرنگ ميزنه نميدونم جيكار كنم 

نميدونم دكتر خودم الان هست يا نه؟ اگر نبود هردكتري برم اسكال نداره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي نميدونم چيكار كنم ؟اخه سرنگ ميزنه نميدونم جيكار كنم  نميدونم دكتر خودم الان هست يا نه؟ اگر ...

احتمالا ک الان نباشش ولی قبلش شوهرت بفرس نوبت بگیره بعد برو زیادم عجله نداشته باش من بعد سه ماه فهمیدم باردارم 

سلام عزیزم...میگم ببخشیدا تو تایپک های قبلیت زده بودب ک همسرت مشکل داره ..بعد قبل ازمایش اسپرم خودتون متوجه نشدین از معذت میخوام ا ب م ن ی ...اخه منم چندوقته باردار نشدم میترسم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

نمیخواد بری ازمایشگاه یا دکتر . اصن نیازی نیست صبر کن خدایی نکرده اگه درد یا لک داشتی برو بیمارستان نداشتی نرو .  قدیما تا زایمان مگه دکتر میرفتن .مبارک باشه در ضمن . تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته . من با میکرو باردار شدم ولی سفط شد میکرو خودشم خطر سقط داره والا . طبیعی عالیه 

سلام عزیزم...میگم ببخشیدا تو تایپک های قبلیت زده بودب ک همسرت مشکل داره ..بعد قبل ازمایش اسپرم خودتو ...

اره گلم من همسرم مسكل داشت 

نفهميدم سوالتو يبار ديگه بپرس؟

سلام عزیزم...میگم ببخشیدا تو تایپک های قبلیت زده بودب ک همسرت مشکل داره ..بعد قبل ازمایش اسپرم خودتو ...

اهان متوجه شدم نه از مني كه مشخص نيست حتما بايد ازمايش داد اونم حتما تو مرتكز ناباروري

نمیخواد بری ازمایشگاه یا دکتر . اصن نیازی نیست صبر کن خدایی نکرده اگه درد یا لک داشتی برو بیما ...

اخه عزيزم من مشكل داشتم همين اين ماه كه دكتر رفتيم گفت باردار نميشي طبيعي اگرم بشه سقط ميشه همسرم مشكل داره براي همين نگرانم.... از طرفي خودم تيروييد كم كار دارم كه با قرص كنترل شده  نگران اينام بيشتر 

نمیخواد بری ازمایشگاه یا دکتر . اصن نیازی نیست صبر کن خدایی نکرده اگه درد یا لک داشتی برو بیما ...

واقعا همه چي خواست خداست 

نميدونم الان بارداري يا نه ولي اگر نداري از ته دلم برات دعا ميكنم زودي باردار شي واقعا دركت ميكنم كه چقدر سخته انتظار

مثبته انشاالله. خدا خواسته شده.مبارکه

منم موقع حاملگیم دکتر بهم گفت این ماه اصلا حامله نمیشی

ولی حامله شدم

وقتی خدا بخوات میشه

گروه نارنجی  وزن اولیه 70  🍁 هدف اول 65 🍁وزن هدف 58
اخه عزيزم من مشكل داشتم همين اين ماه كه دكتر رفتيم گفت باردار نميشي طبيعي اگرم بشه سقط ميشه همسرم مش ...

استرس نگیر عزیزم ،منفی فک نکن ،خدا داده پس توکلتم ب خدا باشه عزیزم ایشون درست میگن البته برای افراد نرمال

شما شرایطتون خاصه ،حتما دکتر برو ،حتما متخصص برو ،دکتر خودت نبود هم ،زنگ بزن بهشون،قطعا باید دارو مصرف کنی اگررررر دکترت نبود دستت ب جایی نرسید حتما شیاف پروژسترون رو هر روز ی دونه استفاده کن تا جنینت حفظ بشه

مشکل خاص دیگه ای نداری خدایی نکرده؟!! ،ان شا الله که خدا بسلامتی و دل خوش در نهایت ارامش کوچولوتو تو بغلت بیاره😍🌷

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

ازمایشگاه خصوصی اگه بازه برو درمانگاه  بیمارستان خطر داره

بعدشم مواظب باش خیلی. کارای سنگین نکن.ایشالا میمونه برات

بد به دلت راه نده. توکل به خدا

گروه نارنجی  وزن اولیه 70  🍁 هدف اول 65 🍁وزن هدف 58
اخه عزيزم من مشكل داشتم همين اين ماه كه دكتر رفتيم گفت باردار نميشي طبيعي اگرم بشه سقط ميشه همسرم مش ...

دکترا حرف مفت زیاد میزنن . تو قرص تیروییدتو ادامه بده منم تیروئیدم کمکاره . توکل بخدا کن هیچی نمیشه . من باردار نیستم مرسی که واسم دعا کردی عزیزم