2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم

سللام عزیزم ممکنه منم تگ کنید درکانالی که می گفتین

پسر من ۱۱سال و۵ماهشه تا ۹سالگی همچی طبیعی بوده‌ از۹تا۱۱ نبردمش غدد گفتم طبیعیع دیگه. حالا میبینم رشدموی زائد تناسلی و زیربغل داره حدودی ۷.۸ماهه . دکتر گفته سن استخوانش ۱۳ساله خیلی ناراحتم. 

چندتاسوال ممکنه سن استخوانی اشتباه باشه؟مرکز خیلی معمولی دولتی رفتم

دوم اینکه دکتر غدد خوب بگید لطفا متاسفانه دکتر ما بسیار پولکیه وبی خیال

سلام سن استخوانی دخترتون خیلی بالاس ولی قدش نسبت به سن ۱۱ خیلی کوتاه. .. تعجب می‌کنم دکتر چیزی نگفته ...

دقیقا دختر منم مثل دختر شما تو سن ۹/۷ ماه متوجه شدم بلوغش ۴ ماه جلوتر هست و دکتر امپول توقف بلوغ داد الان قدش ۱۴۶ و استپ شده ایا بازم قد میکشه الان دقیقا ۱۴ ماه امپول میزنه و قدش از ۱۳۷به ۱۴۶ رسیده .تقویمی ۱۱ یالشه بازم میتونم ادامه بدم.اما سن استخوانی ۱۰سال ۶ ماه.میشه منم ادد کنید تو تاپیک

دقیقا دختر منم مثل دختر شما تو سن ۹/۷ ماه متوجه شدم بلوغش ۴ ماه جلوتر هست و دکتر امپول توقف بلوغ داد ...

سلام بله حتما 

تا سن استخوانی ۱۲ میشه تاخیر بلوغ استفاده کرد

ولی بیشتر ۲ سال آمپول زدن به جز موارد خاص باشه استفاده نمیکنن.. تو ۱۴ ماه خیلی عالی قد کشیده

من تو ۱۸ ماه ک تزریق کردم کلا ۷ سانت قد کشیده بود ولی سن استخوانیش ثابت مونده بود 

تا قد دخترت به ۱۵۰ برسه براش بزن 

بله رشد میکنه این استپ موقتی.  بهش کلسیم مرتب بده ویتامین دی بدنش چک کن. ی دوره مولتی ویتامین بده دوباره رشدش شروع میشع

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خودم سر در نمیارم، میخوای عکستو بدم هوش مصنوعی تفسیر کنه؟

ممنون عزیزم سنش نشون دکتر دادم حدودا ۱۲ گفته

سللام عزیزم ممکنه منم تگ کنید درکانالی که می گفتینپسر من ۱۱سال و۵ماهشه تا ۹سالگی همچی طبیعی بوده‌ از ...

سلام عزیزم تکت میکنم اونجا از بچها سوال بپرس بهتر راهنماییت میکنن