2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 32 پست

عزییییزم

مبااارکه

خ خوشحالم برات

منم یه ساله اقدامم

باید اخر این ماه برم ای وی اف

با تاپیکت بغض کردم

اصلا اصلا نگران نباش توکل برخدا رعایت کن

ان شاء الله سالم و به سلامتی ببغل بگیریش

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

عزیزم خدا کوچولوتو برات حفظ کنه من مشکلم دقیقا مثل شماست کم کاری تیرویید دارم و همسرم مشکل اسپرم دار ...

ما از دكتر جنتي نتيجه نگرفتيم .... همون ماه كه پيش ايشون رفتيم من باردار بودم و نميدونستم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییییزم مبااارکه خ خوشحالم برات منم یه ساله اقدامم باید اخر این ماه برم ای وی اف با تاپیکت بغض ...

هرچي فوي تر باشي موفق تري استرس رو از خودت دور كن خدا خودش كمك ميكنه

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️