2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 32 پست
استرس نگیر عزیزم ،منفی فک نکن ،خدا داده پس توکلتم ب خدا باشه عزیزم ایشون درست میگن البته برای افراد ...

مرسي عزيزم اره واقعا خواست خداست 

من خودم ايروييدم كم كاره انتي تي پي اوم بالاعه ... همسرمم اسپرمش خيلي خيلي مشكل داشت 

بجز اينا فكر نكنم مسكلي داشته باشيم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
دکترا حرف مفت زیاد میزنن . تو قرص تیروییدتو ادامه بده منم تیروئیدم کمکاره . توکل بخدا کن هیچی نمیشه ...

مرسي عزيزم اره قرصمو كه ميخورم حتما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایشگاه خصوصی اگه بازه برو درمانگاه  بیمارستان خطر داره بعدشم مواظب باش خیلی. کارای سنگین نک ...

ازمايشگاه خصوصي دم خونمون نميشناسم ولي بيمارستان صارم زنگ زدم گفتن هستن تهرانه صارم نميدونم شما ميشناسي كجاس يا نه فقط مختص زنان و نازاييه

مرسي عزيزم چشم حتما كار سنگين نميكنم

نمیخواد بری ازمایشگاه یا دکتر . اصن نیازی نیست صبر کن خدایی نکرده اگه درد یا لک داشتی برو بیما ...

چند ساعت پيش يه لك صورتي خيلي كمرنگ ديدم بعدش ديگه نديدم الان اين مشكل داره يا نه؟ 

همسرم سركاره بياد خونه ميريم ازمايش و دكتر ولي خواستم بدونم سما تجربه اي داري

ازمايشگاه خصوصي دم خونمون نميشناسم ولي بيمارستان صارم زنگ زدم گفتن هستن تهرانه صارم نميدونم شما ميشن ...

اخه بیمارستان میگم یهو خطر داره

من شیرازم

حالا یکم صبر کن بعد برو. فقط کار سنگین نکن که نیفتی رو لکه بینی و اینا

گروه نارنجی  وزن اولیه 70  🍁 هدف اول 65 🍁وزن هدف 58
اخه عزيزم من مشكل داشتم همين اين ماه كه دكتر رفتيم گفت باردار نميشي طبيعي اگرم بشه سقط ميشه همسرم مش ...

اگه مشکل تیرویید داری تو بارداری تشدید میشه. باید هفته ۶ یه ازمایش بدی اگه tsh بالا رفته باشه، باید داروتو بیشتر کنی. اکثر اوناییکه مشل تیرویید دارن تو بارداری باید مرتب چک بشن. tsh تو سه ماهه اول باید زیر ۲.۵ باشه و سه ماهه دوم و سوم زیر ۳.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
چند ساعت پيش يه لك صورتي خيلي كمرنگ ديدم بعدش ديگه نديدم الان اين مشكل داره يا نه؟  همسرم سركا ...

اگه قطع شده، احتمالا لک لانه گزینی بوده

اما اگه دل درد پریودی داشتی میتونی شیاف پروژسترون بذاری. هیچ ضرری نداره. جای بچه رو سفت میکنه.

اگه قطع شده، احتمالا لک لانه گزینی بوده  اما اگه دل درد پریودی داشتی میتونی شیاف پروژسترون بذا ...

قطع شد و تموم شد الان فقط نازم درد ميگيره خوب ميشه 

ازمايش بتا دادم ١٢ هزار بود دكترم گفت قرص تيروييد و فوليك بخور 

و سونو برام نوشت 

قطع شد و تموم شد الان فقط نازم درد ميگيره خوب ميشه  ازمايش بتا دادم ١٢ هزار بود دكترم گفت قرص ...

کجات درد میگیره🙄🙄😶

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
قطع شد و تموم شد الان فقط نازم درد ميگيره خوب ميشه  ازمايش بتا دادم ١٢ هزار بود دكترم گفت قرص ...

مبارکه. بتای ۱۲ هزار عالیه. ان شالله بارداری راحتی در پیش داشته باشین. 

اخه عزيزم من مشكل داشتم همين اين ماه كه دكتر رفتيم گفت باردار نميشي طبيعي اگرم بشه سقط ميشه همسرم مش ...

عزیزم خدا کوچولوتو برات حفظ کنه من مشکلم دقیقا مثل شماست کم کاری تیرویید دارم و همسرم مشکل اسپرم دارن میخام برم پیش دکتر جنتی مرک ابن سینا چجوری از این دکتر وقت بگیرم؟

همسرتون فقط داروهای ایشون رو خورد؟ کار دیگه ای انجام ندادین؟