2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه داریم داده رهن می دونم استرس داره بهش میگم سخت نیست بخدا سخت نیست میگه نه نمی تونم خانواده اش خ ...

درک میکنم عزیزم و حق کاملا با شماست الهی که زودتر نرم بشه راه بیاد باهات💚💚

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
همه رو می دونه ....دعا کنید فردا صبح بیدار نشم فقط همین پدرم منو می بینه پیر میشه می دونم دلم پر غم ...

این چه حرفیه عزیزم 

شما چن سالته سعی کن از هرراهی وارد شی ک درستش کنی درست شد ک شد نشد طلاق بگیر یه کار ابرومند واسه خودت جور کن و زندگیتو از نو بساز

یه ماهه ک جداشدیم

اخی عزیزم خیلی درکت میکنم ،حتما شما هم الان حالت مث من بده ولی متاسفانه من باید همه چیو تو دلم بریزم چون هیشکیو ندارم که باهاش دردودل کنم باورت میشه تا شنیدم داشتم دق میکردم و فقط اون لحظه با خدا صحبت میکردم

اخی عزیزم خیلی درکت میکنم ،حتما شما هم الان حالت مث من بده ولی متاسفانه من باید همه چیو تو دلم بریزم ...

ببین هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت سررفتن یه پسر غصه نخور من الان حالم اوکیه اصن به یه ورمم نیس ک رفته چون بد بودنشو دیدم فهمیدم ارزشش خیلی کمترازیناس ک خودمو ناراحت کنم همههههه ی پسرا و مردا شکل همن همشون حتی بابای خودم ک همه قبولش دارن تو فقط ازون خوشت میومد به خودت تلقین نکن اصن 

ببین هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت سررفتن یه پسر غصه نخور من الان حالم اوکیه اصن به یه ورمم نیس ک رفته چون ...

وای گلم شاید باورت نشه ولی از متنت حال خوب گرفتم واقعا هیییچچچ پسری ارزش غصه خوردن نداره،👏👏👏👏