2777
2789
عنوان

چقدر هفتگی به بچه ای که ابتدایی میخونه میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 48 پست

بچه ابتدایی هفته ای نمیدیم

روزانه خوراکی کیک و بیسکویت و اینا و عذا براش میداریم و همون روزانه هم مثلا هفته ای ۲ ۳ روز بهش ۲۰ ۳۰  حالا هر چقد خورد بود میذاریم تو کیفش که کنار عذا و خوراکیش دوست داشت یچیز بخره

البته فک کنم ماهیی ۱۰۰ ، اگر هم کار خوبی کرده باشه نمره خوب یا هر چی،تشویقی به جای ۱۰۰، ۱۵۰ هم همینطوری میگیره میره شهر بازی جای خونه مون وسیله هاشو سوار میشه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

از چی سوختم سه تا مدل دستمال کاغذی گرفته یکی میخرید دردی نداشتم یه کاور طلق کرومی گرفته به هیچ دردی ...

چرا میدی؟بزرگ بشه نمیتونی جلوش وایستی

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت دلش بخواد از بوفه مدرسه خوراکی بگیره ۳۰تومن بهش میدم بیشتر لقمه از خونه میبره

من لقمه میزارم میوه میزارم آجیل و خوراکی هم میزارم اشتباه کردم پولو ولی نمیدونم با چه روشی ندم که ناراحت نشه 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

چیکار کنم قطعش کنم ناراحت نشه ؟

یه دفعه ای نگیر کم کم ازش بگیر یا براش قانون بزار مثلاً بگو از این صد تومن پنجاهش میندازم قلک بقیه مال تو 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
چیکار کنم قطعش کنم ناراحت نشه ؟

ناراحت میشه

کلاس چندمه؟

میتونی یک سری چیز هارو به عهده خودش بذارید در حد پولش

مثلا بگید هفته ای ۲ روز تعذیه مدرست(منظورم کیک و آبمیوه اینا) با خودت باشه از همون ۱۰۰ تومن .

یه دفعه ای نگیر کم کم ازش بگیر یا براش قانون بزار مثلاً بگو از این صد تومن پنجاهش میندازم قلک بقیه م ...

اره این خوبه میگم پنجاهشو بنداز قلک جلو خودم دستت درد نکنه 

هفته ای 50

لوازم و خوراکی های مورد نیازش خودم تهیه میکنم اونو هم مدیریت میکنه با همین50تومنا برا تولد خواهرش هدیه گرفت به قول شما خرت و پرتای کرومی هم با همین پولا میخره😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ناراحت میشهکلاس چندمه؟میتونی یک سری چیز هارو به عهده خودش بذارید در حد پولشمثلا بگید هفته ای ۲ روز ت ...

کلاس دومه اره مرسی اینم خوبه 

هفته ای 50لوازم و خوراکی های مورد نیازش خودم تهیه میکنم اونو هم مدیریت میکنه با همین50تومنا برا تولد ...

متنفرم از کرومی به خدا نصف اتاقش کرومی کرده  

کلاس دومه اره مرسی اینم خوبه

اها

خب خواهر من کلا سومه؛یکیشون هم پیشه،

ماهیی ۱۰۰ میگیرین و معمولا باهاش میرن شهر بازی کنار خونه  ۲ ۳ تا وسیله سوار شن

متنفرم از کرومی به خدا نصف اتاقش کرومی کرده

دست رو دلم نذار خواهر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻