2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم

375 بازدید | 44 پست

من باعث شدم مامانم مجبور به تحمل زندگی با بابام بشه کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم 

الان دارم با گریه تایپ میکنم 

اگه من نبودم الان از هم طلاق گرفته بودن

مامانم مجبور نبود اینو تحملش کنه

از خودم متنفرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من همش میگف بخاطر تو طلاق نگرفتیم 

یبار منم گفتم بخاطر هوس خودتون منو اوردین بدبخت کردین 

بعد اون دیگه هیچوقت همچین حرفی نزد

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

یه چیزی میگم و خیالتو راحت میکنم،شما هم اگه نبودی مادرت یه بهانه ی دیگه برای ادامه دادن این زندگی پیدا میکرد،کسی که نمیخواد بره راهشو پیدا میکنه،کسیم که میخواد بره با بچه هم راهشو پیدا میکنه،مشکلات پدر مادر شما تقصیر شما نیست،این چیزیه که خودشون باید با خودشون حل کنن

عزیزم این حرفو نزن هر موجود زنده ای که به این دنیا میاد به خواست و اراده خداست حتما مصلحتی داشته درسته الان فکر میکنین مادرت اذیت شده تو این زندگی ولی از کجا معلوم که اگه طلاق میگرفت گرفتار بلایی یا ادم بدتری نمیفتاد به خدا اعتماد داشته باش اون بهترین وکیل هست 

کاملا درکت میکنم چون منم دقیقا مثل توام

بااینکه مامان من با عشق با پدرم ازدواج کرد 

اما الان که 23سالمه اوضاعشون خوبه اما مامانم نتونسته اشتباه پدرمو ببخشه ولی خب زندگی ادامه داره

اگه من نبودم این دوتا طلاق میگرفتن راحت میشد مامانم

چه ربطی به تو داره، لابد مامانت پشتوانه نداشته ربطی به تو نداره، همه شرایط طلاق رو ندارن، کی گفته بخاطر تو بوده؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بابای من همش میگف بخاطر تو طلاق نگرفتیم  یبار منم گفتم بخاطر هوس خودتون منو اوردین بدبخت کردین ...

بخدا اگه دست بچها بود خیلیاشون قصد بدنیا اومدن نداشتن بابا موظف به اینید که بدنیا آوردین لااقل مسئولیت پذیر باشید یابزارید اون خودش زندگیشو بسازه

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘