2777
2789

خودش خواهر نداره به شدت هم خاله زنکه

به مادرش خاله هاش عمه هاش همه زنگ میزنه و حرفای خاله زنکی میزنه 

قبلا به منم زنگ میزد ولی چند ساله باهاش قطع رابطه کردم

الان مدت هاست که به شوهرم زنگ میزنه 

گوشی شوهرم رو نگاه کردم دیدم روزی چندین بار زنگ میزنه به شوهرم 

نمیدونم حسودی یا چی 

حالا شوهرم با من حرف نمیزنه میگه حرفای زنونه رو پیش من نگو  کاری کرده که منم اصلا باهاش حرف نمیزنم حرفامو تو دلم نگه میدارم 

ولی خواهرش حرفای زنونه شو به این میگه

ان شاء الله هیچ بچه ای شرمنده ی پدر و مادرش نشه...

ول کن تو رو خدا به خواهرش دیگه گیر نده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چندددبارر

اره مثلا دیشب زنگ زده بود میگفت روز زایمانم نمیخوام فلانی همراهم بیاد اگه بفهمه میاد 

شوهرمم میگفت بهش نگو که چی روزی سزارین میکنی اگرم بعدا پرسید بگو یهویی شد

اصلا گیر نمیدم و به روم نمیارم اولین باره دارم اینجا میگم

ذهن خودتم درگیرش نکن. حرفهای معمولیه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شوهر تو خاله زنکه

شوهرم خاله زنک نیست 

خواهرش مجبورش میکنه 

فکر میکنه اگر جوابش رو نده در حقش بدی کرده 

منم خاله زنک نیستم ولی خواهر شوهرم قبلا بهم زنگ میزد و حرفای خاله زنکی میزد