2777
2789
عنوان

ایا همسرم دنبالم خواهد امد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 184 پست
یعنی دنبالم نمیاد؟ اینهمه زن رفتن همشون شوهرشون اومده اما تو داستان ما مقصر صد در صد همسرمه اما پا پ ...

شوهرت یه چیزیش هست 

میخواسته زرنگی کنه سرت کلاه بزاره 

آدم سالم زندگیشو بخواد اینکارو نمیکنه پس ریگی داره 

احتمال اینکه با کسی باشه هست که همه چیزو با ترفند و چرب زبونی برای شما میخواسته گولت بزنه اخرم خالی شی بگه تمام 

وقتی این شرطاشم گفته معلومه بجای ریگ کلوخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان این کارو نکن! چیزایی که تو پست قبلم گفتم با دقت بخون! ابنجور مفت و راحت زندگی و شوهرت ...

خانوادمو چیکار کنم، خودتون میدونید مردا چقد دور برمیدارن، من فرصت دادم تلفن کردم گفتم حرف بزنیم ، بعد برمیگردم خودمد گفت حرفی ندارم، باز پاشدم رفتم خونم که مشکلمون حل شه اما میگفت حرفی ندارم هر چی پرسیدم سربالا جواب داد و خط و نشون کشید ، دیگه چیکار باید میکردم اون اشتباه کرده نه من ، لایق یه توصیح و از دل دراوردن نیستم؟ 

اگر دنبالم نیاد اونه ضرر میکنه اگر کار به جدایی بکشه چون خیلب پولکیه ماشین خونه مهریه همرو باید بده چون به ناممن

من احساس میکنم یه لجبازی کوچیک نیست یه اتفاقی افتاده برگرد خونه ات غرورت هم طوری نیست مجبوری بر وبفهم چه خبره اگه یه چیزی باشه می ارزه غرورت و زیر پا بزاری اگه هم چیزی نباشه ولجبازی باشه بازم می ارزه چون دلت نمیسوزه زندگیت الکی پاشیده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آفرین دقیقا

به نطرم دیگه ناز نکش خواهرشم زنگ زد بگو این زندگی دیگه تمام شدست اعتمادی توش نیست 

محکم حرف بزن به گوشش میرسه 

زرنگ باش در اسرع وقت بتونی با اشنا بازی چیزی لیست اموال بگیری اگر شماره ملیشو داری میتونی راحت بگیری 

بعد راحت توقیف اموال کن اجرای مهریه 

زود بجنب با وکیل صحبت کن شاید بنام کس دیگه بزنه 

اسی شاید الان همه بگن چرته من خودم هم اعتقاد ندارم اما خب شنیدم ازاین ور اون ور اگه شوهرت هم واقعا نمیدونه حلقه ها کجاس بدون یکی برداشته کاری کرده  و ازهم سردتون کرده یا حداقل شوهرت و سرد کرده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜