2777
2789
عنوان

ایا همسرم دنبالم خواهد امد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 184 پست
خوب این شد زندگی با اینهمه بی اعتمادی؟

عزیزممممم اینا همون یه هفتس ک گفتم

تو دادگاهم بری بهت فرصو زندکی میده

چ بهتر ک خودت این فرصتو بهش بدی.از حرفاتم معلومه ک هنوزم یکم دوسش داری و داشتی قبلا

فقط یه هفته.شاید بتونی اینجوری بیشتر ازش اتو بگیری و راحت تر ازش خواستی جدا شی

منم همینوووو میگم عزیزم میگم یه هفته برو بشین ک فرصت داده باشی بهش نشد ک زورت ک نکردن اموالتو ک دا ...

خوب من کردم اینکارو اما اون همکاری نکرد منم برگشتم حالا موندم اگر تا بعد تعطیلات نیومد دنبالم برم مهرمو بزارم اجرا 😔😔😔 فک میکردم دوستم داره الان هزارتا فکر تو سرمه که میخواسته اینارو بگیره ازم که چیکار کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممممم اینا همون یه هفتس ک گفتم تو دادگاهم بری بهت فرصو زندکی میده چ بهتر ک خودت این فرصتو بهش ...

😔😔😔😔 معلومه دوسش دارم

من همه تلاشمو کردم 

اما انگار سنگ شده 

😔😔😔😔 معلومه دوسش دارم من همه تلاشمو کردم  اما انگار سنگ شده

بازم تلاشتو بکن

بخاطر مادیات زندگیت بهم ریخته ولی مطمئن شو ک فقط مادیاته چیز دیگه نیس خدای نکرده

عشقم یه چیزایی این وسط نابود شده اعتمادم ، از من دزدی شده، کلاهبرداری شده، دروغ شنیدم، بعد برم باز خ ...

عزیزم برو یه صندوق امانات بگیر طلا و سندهاتو بزار اونجا... 

چاره ای نداری، برگرد خونت... 

خونه بابات نیومد به جهنم...

گفت میخوام با دوستام باشم، بگو دوستاتو بیار اینجا من میمونم تو اتاق بیرون نمیام.(اینجور مطمن میشی واقعاً بادوستاشه نه با کسی دیگه) 

قبول هم نکرد با تعقیب یا کارهای این چنینی آمارشو دربیار... 

خرجی هم نداد ولش کن هرچی خواستی لیست بده بخره، نخرید بزار یخچال خالی بمونه، خودش مجبور میشه پرش کنه... 

اصلاً اصلاً به لجبازی و شوخیهاش اهمیت نده! لجبازی متقابل ممنوع... 

البته من نمیفهمم میگی شوخی رکیک میکنه یعنی چی... خب شوهر با زنش شوخی رکیک و جنسی نکنه با کی بکنه؟!

خلاصه باید بری سر زندگیت و ته و تویه قضیه رو دربیاری و سعی کنی زندگیتو شوهرتو بگیری تو مشتت با سیاست و مهربونی و زرنگی.... 

وگرنه اگه الان بمونی خونه بابات و همینجوری طلاق بگیری تا آخر عمر یه علامت سؤال گنده تو ذهنت هست که چرا شوهرم باهام اینجوری کرد! 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
خوب من کردم اینکارو اما اون همکاری نکرد منم برگشتم حالا موندم اگر تا بعد تعطیلات نیومد دنبالم برم مه ...

حیف یه بزرگتر نداره ک بخاد جمعش کنه 

اگه واقعا عوض شده اخلاقش ک بیشتر فک کن 

اما فرصت بده بازم به زندگیت

نبابد ب این راحتی از هم بپاشه

بازم تلاشتو بکن بخاطر مادیات زندگیت بهم ریخته ولی مطمئن شو ک فقط مادیاته چیز دیگه نیس خدای نکرده

میترسم خیانت باشه 😔😔😔😔😔اینکاراش انگار میخواسته ولم کنه بره طلاها رو برداره ماشینو بفروشه خونرو هم همونجوری ازم بگیره 😔😔😔😔 همه اعتمادم رفته

حتی حرف نمیزنه بگه چی شده چرا اینجوری شده فقط زد رو قران گفت با کسی نیس اما دیگه باورش ندارم چون پریشب نذاشت دست بزنم به گوشیش چون بی هوا رفته بودم خونه 

قبلا کاری نداشت اصلا دست بزنم

میترسم خیانت باشه 😔😔😔😔😔اینکاراش انگار میخواسته ولم کنه بره طلاها رو برداره ماشینو بفروشه خونرو ...

خیلی سخته عزیزم میدونم

لعنت بیاد به دخترایی ک میان یه زندگی رو نابود میکنن

ان شاالله ک خیانت نیس عزیزم مال شما

بگو من اگه ازت جدا شم فقط بخاطر خیانته..

عزیزم برو یه صندوق امانات بگیر طلا و سندهاتو بزار اونجا...  چاره ای نداری، برگرد خونت...  ...

مثلا میگه فلانم تو دهنت، یا میگه خوار ... ده، ببشتر فحش میده تا شوخی جنسی خیال داره منم بخندم، خرج خونه که از خرجی خودم جداس اونارو میخره ، خرجی خودم رو گفت نمیده و بده رسید میگیره دیگه ، اونشبم مست بود که لو داد، میترسم برام نقشه ها کشیده باشه و رکب بخورم، میگه بچه نمیخوام کلا اصلا حرفای بی منطق میزد 

شوهرتون میخواد بدون هیچی توافقی جدا بشید

به نطرم چیزاهای دیه ایم باشه که شرط و شروط اینجوری گذاشته 

شاید با خوشی اونوقت سرتون کلاه گداشت نقشه داشته و قهر شما همه چیزو بهم ریخته اونم دستش مونده تو پوست گردو

بهرحال اولا مطمینی کسی تو زندگیش نبوده؟

نیست؟

به نظرم مهریه و نفقه و اجرت امثل رو اجرا بزارید بگو حالا توصیح نمیدی همه رو قانونی پیش میریم 

اگر شد یه پرینت مکالنات و پیام بگیر برای راحت شدن خیالت

عزیزم برو یه صندوق امانات بگیر طلا و سندهاتو بزار اونجا...  چاره ای نداری، برگرد خونت...  ...

یعنی دنبالم نمیاد؟ اینهمه زن رفتن همشون شوهرشون اومده اما تو داستان ما مقصر صد در صد همسرمه اما پا پیش نمیزاره ول کرده

خوب من کردم اینکارو اما اون همکاری نکرد منم برگشتم حالا موندم اگر تا بعد تعطیلات نیومد دنبالم برم مه ...

به هیچ عنوان این کارو نکن!

چیزایی که تو پست قبلم گفتم با دقت بخون!

ابنجور مفت و راحت زندگی و شوهرتو که میگی دوستش داری از دست نده! 

غرور زن واسه غریبه است نه شوهرش. الان برگرد بعد یه مدت که دوباره دلشو بدست آوردی واسش ناز کن حسابی... 

جات با‌شم الان یه کیک میگیرم میرم خونه سوپرایزش میکنم!

دویت پسرت نیست بگی آویزونش نشم! شوهرته! عین کنه به شوهرتو زندگیت بچسب! بیرون خبری نیست! 

بزار بدونه زندگی کشکی نیست و به این راحتی نمیتونه از دستت خلاص بشه.... 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 

منم دقیقا همینو بهش میگم

از دور بشینی خونه بابات ک نمیفهمی تو دلش و زندکیش چی میگذره

شاید الان بهت احتیاج داره

شاید منتظره و غرور داره خودت بیای پیشش میدونم گفتی خط و نشون کشید ولی بعضی مردا همینجورین با خط و نشون کشیدن میخان خودشو اروم کنن

ولی خونتو ول نکن اصلا

برو ته توشو دربیار

شوهرتون میخواد بدون هیچی توافقی جدا بشید به نطرم چیزاهای دیه ایم باشه که شرط و شروط اینجوری گذاشته& ...

به نظر که نمیومد باشه اما مردن دیگه بخوان میکنن معلومم نمیشه ، خودمم بعید میدونم تصمیم لحظه ای باسه نقشه کشیده بوده،

یعنی دنبالم نمیاد؟ اینهمه زن رفتن همشون شوهرشون اومده اما تو داستان ما مقصر صد در صد همسرمه اما پا پ ...

میدونم عزیزم 

تو فهر کردی فکر کردی میاد دنبالت

الان میبینی نمیاد و قضیه بو داره و زندگیت هم داره از دست میره! 

الان وقت ناز کردن نیست! متوجه باش لطفاً! 

پستهامو با دقت بخون