2777
2789
عنوان

ایا همسرم دنبالم خواهد امد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 184 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظر منم برگرد خونه ات..به بهونه تولدش آروم و با حوصله پیش برو ببین چی شده آخه‌.

عزیزم منم خواستم اینکارو کنم اما خیلی پرو و بد برخورد کرد و حق به جانب بود میگفت پشیمون نیس و دوس دارم برگردم دوس ندارم برم مهرمم بزارم اجرا 

خب استارتر به نظرت خودت دلیل این همه دروغگوییش چیه مثلا اگه راستشو میگفت کارش راه نمیفتاد حلقه ات رو ...

بله مادرش بود چون زنگ زدم خودم همون لحظه بهش

واقعا نمیدونم چرا دروغ گفته و اینجوری سرم کلاه گذاشته وقتی اصلا مشکلی نبوده

حرف زدم روز اول با مادرش بی فایده بود چرت و پرت تحویلم داد گفت یادم نیسست و اینا

شاید همینکه گفته غلط میکنه بفهمه راجع به انگشتر یا ملشینت بوده وقتی که داشته با مادرش صحبت میکرده

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

به نظرتون دنبالم میاد

خواهرش دیروز تماس گرفت باهام و جریان رو پرسید و بعد گفت باهاش حرف میزنم باید بیاد باهات حرف بزنه 

اما شوهرم فرار میکنه از حرف زدن و میگه دنبالتم نمیام خودت برگرد

خوااااااهش میکنم ازتون هم استارتر هم بقیه خانما وقتی باهمسرتون بحثتون میشه حتتتتی اگه کتکتونم زد خونه رو ترک نکنید

اینجوری بهش میفهمونید ک این خونه مال تویه و هرغلی میتونی بکنی 

سفت بشینین خونه تون خانوادتونم درجریان نذارید اگه لازم نبود واقعااونجا خونه شماهم هستاا

زمینه رو باز نکنید واسه خیانتای بیشترش با تنهایی ک براش ساختین 

قبل از این ماجرا اصلا این چیزا نبوده بینتون؟؟

اصلا هیچوقت فقط یکبار تو شوخی گفتم گوشتت زیر دندونه منه گفت خودم دادم بخوامم هروقت پس میگیرم، گفتم اره عزیزم همش مال خودته

میگه بخاطر این حرفت بوده، اما انگشترا چی؟ 

مگه  باید  ایشون  پولشو  بدن  تا بنام  این  بزنه؟؟؟شوهرخاهرم &nbs ...

آره دقیقا 

خیلی ها بنام زنشون سند میزنن

من یه بار بخاطر یه سؤالی اینجا گفتم دو دانگ بنامم کردن

یکی اومده بود منو بخوره! میگفت من کارمندم خودم کار میکنم تو دستت درازه جلو بقیه  

از حسادت ترکید بیچاره

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
اولش نه اما الان نمیتونم بگم نه نمیکنه چون دلیل دیگه ای پیدا نمیکن واسه کارش

من جات بودن میرفتم خونم میشستم حرفم نمیزدم حتی

اما میرفتم خونه

بیخود کرده گفته نیا مگه خونه خودشه

برو بشین حرکاتشو زیر نظر بگیر

از دور نمیتونی بفهمی هیجی و خودت اذیت میشی

مرگ یه بار شیون یبار

خوااااااهش میکنم ازتون هم استارتر هم بقیه خانما وقتی باهمسرتون بحثتون میشه حتتتتی اگه کتکتونم زد خون ...

عزیزم من خودم طرفدار حرف شمام اما اگر نمیرفتم خونه پدرم هیچوقت نمیتونستم اون ۳ دنگ رو پس بگیرم چون پدرم پیگیر شد